Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ  και δείχνοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη στήριξή μας στα Σωματεία-Μέλη μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει επηρεάσει ολόκληρη την κοινωνία καθώς και το χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα οικονομικά οφέλη των ομάδων μας, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021

1.Το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στο πρωτάθλημα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι δωρεάν για όλα τα σωματεία Α’ και Β’ Κατηγορίας καθώς και για τα πρωταθλήματα υποδομών Κ-12 και Κ-14 θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την διοργανώτρια αρχή.

2. Διαγραφή κάθε είδους οφειλών με το ποσό των 170 ευρω από όλα τα σωματεία.

3. Προσφορά 5 μπάλες αγώνα για όλα τα σωματεία προσφορά του χορηγού πρωταθλήματος. (Givova Hellas)

4. Οι διαιτησίες για τις τρεις αγωνιστικές του κυπέλλου της Β’ φάσεις των 16 ομάδων  επίσης θα είναι δωρεάν για όλα τα σωματεία,η μια εκ των οποίων προσφορά της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ και οι υπόλοιπες δύο προσφορά του χορηγού κυπέλλου ερασιτεχνών.(Basilico pizza & pasta).

5. Με απόφαση της Ε/Δ της  ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  γίνεται γνωστό ότι οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας με την παρότρυνση της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου,  αποφάσισαν  να αγωνιστούν δωρεάν, προσφέροντας σε κάθε σωματείο Α’ και Β’ κατηγορίας μία δωρεάν διαιτησία για το πρωτάθλημα.

Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε, θα προσπαθούμε με κάθε  τρόπο να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζοντας η  συνέχεια να βρει όλους τους συμμετέχοντες στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο υγιείς και δυνατούς ώστε να πετύχει ο καθένας το στόχο που έχει θέσει και επιθυμεί.

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς εκφράζει θερμά ευχαριστήρια στην Επιτροπή Διαιτησίας και σε όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία της Ένωσης. ” Αξίζετε τον σεβασμό όλων”

Ευχαριστήριο ΕΠΣ Καστοριάς σε χορηγούς.

Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία Basilico pizza & pasta και την Εταιρεία givova  Hellas για την ικανοποίηση του αιτήματός μας σχετικά με την χορήγηση  στήριξης καλύπτοντας  βασικές  λειτουργικές ανάγκες των   σωματείων μας, έγιναν σημαντικοί αρωγοί στην δύσκολή εποχή που διανύουμε, συμβάλλοντας έμπρακτα στο δύσκολο  έργο μας και προσδοκούμε τα οφέλη να είναι ανταποδοτικά.
Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα τύχουμε της ίδιας υποστήριξης, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here