Άνοδο της θερμοκρασίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ηλιοφάνεια και μελτέμια έως και 6 μποφόρ προβλέπει η ΕΜΥ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here