Μαρία Αντωνίου για το συλλαλητήριο: Να κάνουμε το καθήκον μας έναντι της Ιστορίας.

Όπως ενημέρωσα προ ολίγων ημερών, κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο Καστοριάς για τη σημερινή συγκέντρωση, η παρουσία μου καθίσταται αδύνατη λόγω προγραμματισμένης, από καιρό, συμμετοχής μου στο “Διεθνές Φόρουμ για την Ανάπτυξη και Εξέλιξη του Κοινοβουλευτισμού”, που πραγματοποιείται στη Μόσχα.

Είχα τονίσει όμως ότι η σκέψη μου, η καρδιά μου και η ψυχή μου θα είναι στην Καστοριά και ότι η φωνή μου ενώνεται νοερώς με τη δική σας φωνή για την προάσπιση των Εθνικών μας θεμάτων.

Η Καστοριά του Μητροπολίτη Καραβαγγέλη, η Καστοριά της θυσίας του Παύλου Μελά, η Καστοριά του Αναστάσιου Πηχεών, η Καστοριά των Μακεδονομάχων και του Μακεδονικού Αγώνα, ενώνει ειρηνικά τη φωνή της με τις υπόλοιπες πόλεις και συμμετέχει στη σημερινή παλλαϊκή συγκέντρωση, για να κάνει ξανά το χρέος της και το καθήκον της έναντι της Ιστορίας.

Στην Ιστορία των Εθνών τίποτε δεν είναι πιο ισχυρό από τη δύναμη των ιδεών. Όταν λείψει αυτή τότε αρχίζει η παρακμή. Και οι Μακεδονομάχοι μας, απέδειξαν ότι διέθεταν αυτή τη δύναμη που τώρα εμείς έχουμε υποχρέωση να τη κρατήσουμε ζωντανή και να τη μεταλαμπαδεύσουμε και στις νεότερες γενιές για τη σωτηρία της Πατρίδας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ