ε μεγάλη επιτυχία για τα κουπιά του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ξεκίνησε το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Με τη συμμετοχή 10 αθλητών κι αθλητριών, τα πληρώματα του Ομίλου κατέλαβαν κορυφαίες θέσεις στα προκριματικά των αγωνισμάτων στα οποία αγωνίστηκαν, δίνοντας υποσχέσεις για σπουδαίες εμφανίσεις στους τελικούς του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά τα πληρώματα και οι θέσεις που κατέλαβαν στους προκριματικούς είναι:

1x Νεανίδων: Αναστασιάδου Ευαγγελία, 1 θέση

2x Νεανίδων: Αναστασιάδου Ευαγγελία, Ρέββα Βασιλική, 1η θέση

4x Νεανίδων: Αναστασιάδου Ευαγγελία, Ρέββα Μαριάνθη, Γουρδομιχάλη Βίβη, Κεσίδου Ελένη, 4η θέση η οποία τις οδηγεί στους σημερινούς επαναληπτικούς, όπου τα κορίτσια θα ξαναπροσπαθήσουν να μπουν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο.

4x Εφήβων: Γάκης Πέτρος, Μιχαλόπουλος Άγγελος, Χρήστου Κωστής, Φωτιάδης Άρης, 1η θέση

1x Εφήβων: Βούλτσιος Γιώργος, 6η θέση

1x Ελαφρών Βαρών Γυναικών: Αναστασιάδου Ευαγγελία, 1η θέση

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή 3-5-2019 με τους επαναληπτικούς και ημιτελικούς των αγωνισμάτων, με τους μεγάλους τελικούς να ακολουθούν το Σαββατοκύριακο. Οι τελικοί του Σαββατοκύριακου καλύπτονται σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι sportalTV στο youtube (η ιστοσελίδα του καναλιού είναι: https://sportaltv.gr/).

Ταυτόχρονα με τους αγώνες, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, διεξάγεται και το προπονητικό κοινόβιο ανάπτυξης, παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητών Γιαννιού Δήμητρα, Γκουντούλα Απόστολου και Αξιώτη Ρία, όπου για ακόμα μία φορά, στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελληνικής κωπηλασίας συμπεριλαμβάνεται αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο Ντίκος Αντώνης, αποδεικνύοντας τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Όμιλο το τελευταίο διάστημα.

Ν.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here