Σκεπασμένος με την γαλανόλευκη και όλες τις τιμές που αρμόζουν σε εν ενεργεία αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Νενος στο Άργος Ορεστικό που έφυγε από τη ζωή στα 65 χρόνια του.

Εκατοντάδες φίλοι και συμπολίτες με βαθιά θλίψη είπαν το στερνό αντίο, στον ιδιαίτερο αγαπητό Αντιστράτηγο ο οποίος υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης της Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις από τις τάξεις των τεθωρακισμένων, φθάνοντας στον βαθμό του υποστράτηγου

Το παρών έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος ενώ τον δήμο Άργους Ορεστικού εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τιμολέων Ζέζος που με τον εκλιπόντα τον συνέδεε βαθιά φιλία, ο δήμαρχος Καστοριάς, Αν. Αγγελής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο πρώην βουλευτής ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Τέλος να σημειωθεί ότι εκφωνήθηκαν δύο επικήδειοι, από συμμαθητή του της Σχολής Ευελπίδων όπου αποφοίτησαν το 1976, ενώ ένας Αξιωματικός εκφώνησε το αντίγραφο Μητρώου του ΓΕΣ για τον εκλιπόντα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here