Το καθιερωμένο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στο βωμό του καθήκοντος Αστυνομικών τελέστηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ Σεραφείμ. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο Πεσόντων που έχει ανεγερθεί με πρωτοβουλία της Ένωσής μας το 2018 στο ¨Πάρκο Πεσόντων Αστυνομικών ¨ έναντι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και ακολούθησε δεξίωση.

Τον οφειλόμενο φόρο τιμής απέδωσαν με την παρουσία τους,  η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ Σωτήρης Αδαμόπουλος ,η Βουλευτής Ν.Δ Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς κ. Νικόλαος Καραμολέγκος , ο Δήμαρχος Καστοριάς κ Ανέστης Αγγελής, εκπρόσωποι των Δήμων Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, ο Διοικητής του 15ου Σ.Π  Συνταγματάρχης κ. Χρήστος Σιορέντας, ο Διευθυντής  της Δ.Α Καστοριάς Αστυνομικός Διευθυντής κ Θωμάς Νέστορας, ο Υποδιοικητής της Π.Υ Καστοριάς Επιπυραγός κ. Δημήτριος Παπουτσίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Καστοριάς κ Στέργιος Αδάμ, ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» κ Ιωάννης Κορεντσίδης καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Σωματείου μας κ Παναγιώτης Βακόπουλος.

Μαζί με τους παρισταμένους συγγενείς των πεσόντων  την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους  σύσσωμες οι Διοικήσεις και οι συνάδελφοι όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α

Καστοριάς, τα  προεδρεία καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων ένστολων εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών, εκπρόσωποι του δικηγορικού συλλόγου Καστοριάς , ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου περιβάλλοντος και αλληλεγγύης  «ο Προφήτης Ηλίας» Κλεισούρας,  εκπρόσωποι συλλόγων φίλων της Ελληνικής αστυνομίας  και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here