Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο

Βίντεο από το σημείο της επιχείρησης – Είχε πάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι – Ο μαροκινής καταγωγής Γάλλος εντοπίστηκε σε αποθήκη στην περιοχή Meinau, κοντά στη συνοικία Neudorf που ήταν αποκλεισμένη από νωρίς το απόγευμα

Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών φέρεται να έπεσε ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο κέντρο του Στρασβούργου, Σερίφ Σεκάτ, μετά τον εντοπισμό του στην περιοχή Meinau, κοντά στην περιοχή Neudorf.

Η ειδική ομάδα της γαλλικής αντιτρομοκρατικής εντόπισε τον μαροκινής καταγωγής Γάλλο σε μία αποθήκη στην περιοχή Meinau. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την οποία ο δράστης της επίθεσης με τους τρεις νεκρούς και τους 13 τραυματίες, τραυματίστηκε θανάσιμα.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτελούν ντοκουμέντο από τη φυσική εξουδετέρωση του Σερίφ Σεκάτ, ο οποίος είναι πεσμένος στην είσοδο ενός κτηρίου, καθώς έχει δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών.

Τον δράστη πεσμένο στο πεζοδρόμιο της οδού Λαζαρέτ «έπιασε» η κάμερα κατοίκου της περιοχής,  ο οποίος «τράβηξε» το βίντεο που ακολουθεί:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σερίφ Σεκάτ ήταν ήδη τραυματίας, από τις προηγούμενες «συναντήσεις» του με τους αστυνομικούς, ενώ είχε μαζί του ένα αυτόματο όπλο και ένα μαχαίρι. Τον τραυματισμένο άντρα εντόπισε μία γυναίκα, η οποία τον πλησίασε προκειμένου να τον ρωτήσει αν χρειάζεται βοήθεια. Τότε τον αναγνώρισε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ