Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη, πολύμηνο προβληματισμό και συζήτηση με πολλούς συνδημότες, πήραμε την Πρωτοβουλία να ενώσουμε δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας και να καταθέσουμε μια πρόταση που θα τεθεί στην κρίση των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η απόφασή μας αυτή δεν σχετίζεται με πολιτικές φιλοδοξίες ή ανασφάλειες, παρά με την πραγματική μας αγωνία για το μέλλον του δήμου. Σχετίζεται με την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Με το ανυπόκριτο ενδιαφέρον για την προώθηση των μεγάλων εκκρεμών θεμάτων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δημιουργήσουν επιπλέον προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του Γράμμου.

Αγαπητοί Συνδημότες

Η πρωτοβουλία μας αυτή, που είναι ενωτική και ακηδεμόνευτη κομματικά, θα αξιοποιεί την εμπειρία παλαιότερων στελεχών, αλλά θα πλαισιώνεται από πολλούς νέους και καινούργιους ανθρώπους, που έχουν πραγματική διάθεση για προσφορά και συμμετοχή.

Κοινός μας στόχος είναι να δουλέψουμε για τον Δήμο, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον και όχι για προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες.

Πρόθεση μας είναι, στα πλαίσια της συνέχειας της διοίκησης, να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκίνησαν και να ενεργοποιήσουμε αυτά που αδρανούν.

Προσωπικός μου στόχος επίσης είναι να μεταφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στα νέα στελέχη και να τους δώσω ευκαιρίες και δυνατότητες να προσφέρουν και να αναδειχθούν μέσα από τη δουλειά τους. Έτσι μόνο μπορεί να δημιουργηθεί ένας νέος πυρήνας αυτοδιοικητικών στελεχών και μία νέα ‘’μαγιά’’ για το μέλλον.

Για αυτό

Σας καλώ όλους, όσοι αγωνιάτε και ανησυχείτε για το μέλλον της περιοχής μας, όσοι μένετε και έχετε τα συμφέροντά σας στο Δήμο Νεστορίου, αλλά και όσοι αγαπάτε και ενδιαφέρεστε για την ιδιαίτερη πατρίδα σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, να συστρατευτείτε μαζί μας. Να βοηθήσετε την προσπάθειά μας με όποιον τρόπο μπορείτε. Με τη συμμετοχή, τις προτάσεις, την ηθική σας υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τελικά την στήριξή σας.

Καλώ ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να θεωρήσουν το εγχείρημα αυτό δικό τους. Να το αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν. Μόνο με τη συμμετοχή τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του δικού τους μέλλοντος. Ένα μέλλον και ένας τόπος για τα οποία αξίζει να πάρουμε την πρωτοβουλία.

Χρήστος Γκοσλιόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος
του Δήμου Νεστορίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here