Η Νομαρχιακή Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Γιώργο Κασαπίδη νέο εκλεγέντα περιφερειάρχη για την μεγάλη νίκη του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, καθώς και στους νέους Δημάρχους Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσίδη, Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

 

Να συγχαρώ επίσης και όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πάντα ο κυρίαρχος λαός είναι αυτός που επιλέγει τους ανθρώπους που θέλει να τον εκπροσωπούν. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι παρά μόνο άνθρωποι που ανησυχούν για τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν στα κοινά..

 

Η Καστοριά, ο νομός που ζούμε και αγαπάμε , για να παραμείνει ζωντανός κρατώντας τους νέους της εδώ, απαιτεί τη συστράτευση όλων χωρίς αποκλεισμούς με ίσες ευκαιρίες για όλους. Με αυτές τις σκέψεις καλώ όλους -εκλεγμένους και μη σε Περιφέρεια και δήμους – σε ένα κοινό αγώνα για να βάλουμε την Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!

 

Για τη Νέα Δημοκρατία η αυτοδιοίκηση αποτελεί τον κατεξοχήν χώρο σύνθεσης και συνεργασίας. Πιστεύουμε ότι και ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι θα συμβάλλουν τα μέγιστα για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του τόπου μας. Χθες σε όλη την χώρα έγινε το μεγάλο βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που επιθυμούν οι πολίτες. Το μήνυμα τους είναι ηχηρό και καθολικό, καθώς ποτέ στο παρελθόν μια Παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Και μάλιστα τις 11 εξ αυτών με τους υποψηφίους που είχαν την επίσημη υποστήριξη της. Ευχαριστούμε, τους πολίτες, που εμπιστεύτηκαν τις επιλογές της παράταξή μας και συνέβαλλαν στην νέα Ελλάδα, της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί με υπομονή και επιμονή για την μεγάλη νίκη.

Όλοι μαζί μπορούμε !

ΝΟΔΕ Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here