Με επιτυχία έσπασε την παράδοση των βαρετών χριστουγεννιάτικων στολισμών ένα mall στη Νήσο του Μαν, το ήσυχο νησί που βρίσκεται συνήθως μεταξύ Βρετανίας και Ιρλανδίας. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος συνήθως δεν δίνει καμία σημασία στη γιορτινή διακόσμηση, ειδικά στα τεράστια εμπορικά κέντρα που πάει κάθε γιορτινή περίοδο, ο διάκοσμος στο Tynwald Millsόμως όχι απλά του κέρδισε την προσοχή και με το παραπάνω, αλλά ξεκίνησε και ολόκληρο debate στο κοινό.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαριστεί, είναι αν το Tynwald Mills έστησε επίτηδες τις δύο τεράστιες πολικές αρκούδες του με τον τρόπο που τις βρήκαν οι πελάτες. Ο οποίος τρόπος είναι 100% legit για ένα ντοκιμαντέρ του BBC, αλλά κάπως πιο συζητήσιμος για ένα mall, αν τουλάχιστον είστε κάπως συντηρητική ψυχή.

Πιο συγκεκριμένα οι πελάτες βρήκαν το ζεύγος των αρκτικών κολοσσών στη γνωστή πόζα της διαιώνισης του είδους:

View image on TwitterView image on Twitter

Όπως το έθεσε με αρκετή ακρίβεια ένας από τους πελάτες:

Φαίνεται πως το Tynwald Mills μας εύχεται σε όλους «Merry F***ing Christmas». Δίνει νέο νόημα στο να ανεβαίνεις στο Πολικό Express.

Η αλήθεια είναι πως κανείς μάλλον δεν είχε σκεφτεί μια πιο kinky για την ταινία με τον Τομ Χανκς. Από την άλλη, γι’αυτό έχουμε το Ίντερνετ:

Τελικά έγινε αρκετός ντόρος ώστε η διεύθυνση του καταστήματος να χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook. Δυστυχώς, το κατάστημα υπέκυψε στην πίεση των ξενέρωτων και μας «διαβεβαιώνει ότι το έκθεμα έχει αλλάξει κάπως σε σχέση με το πως στήθηκε».

Εμάς πάντως η πρώτη εκδοχή θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας:

ΠΗΓΗ: luben.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here