ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΟΑΕΔ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αθήνα, 8.10.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, το ΚΠΑ2 Καστοριάς (Νταλίπη 18, Καστοριά) μέχρι νεωτέρας, κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Σ. Μακρής για το κρούσμα και την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΕΔ

Για το κρούσμα και την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας μίλησε ο διευθυντής του ΟΑΕΔ Καστοριάς, Σωτήρης Μακρής, και στον Χρήστο Νατσούλη τον Antennes 93.6.

Ο κ. Μακρής εμφανίστηκε καθησυχαστικός και εξήγησε ότι όλα όσα είναι προγραμματισμένα (πληρωμές κ.λπ.) θα γίνουν κανονικά. Επίσης σημείωσε πως σίγουρα θα παραμείνει κλειστή η υπηρεσία και αύριο Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι το πρωί με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε πως: «Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, το ΚΠΑ2 Καστοριάς (Νταλίπη 18, Καστοριά) μέχρι νεωτέρας, κατόπιν επιβεβαιωμένου κρούσματος λοίμωξης COVID-19, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here