Αφού έγινε ο κακός χαμός με δηλώσεις και κατάθεση σήμερα το πρωί ερώτησης προς τον αρμόδιο υπουργό και από τις 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μακεδονίας, για την  αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά, που βγήκε από τις άγονες γραμμές και δεν ήταν στην ανακοίνωση του Υπουργείου για την δημοπράτηση της, η κυβέρνηση  άλλαξε την απόφαση της.

Και όταν εμείς οι ίδιοι ανακοινώσαμε την αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης, το “γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης”, εκείνο που το έλεγαν άχρηστο οι της ΝΔ και θα το καταργούσαν, έστειλε ένα αστείο email στα ΜΜΕ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως φταίει η προηγούμενη διοίκηση της ΥΠΑ κλπ.

Για να γνωρίζει την αλήθεια ο κόσμος.  Η διοίκηση της ΥΠΑ άλλαξε τον Δεκέμβριο και η απόφαση πριν 4 μέρες να μην μπει στις άγονες γραμμές η γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά είναι αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ, της διοίκησης  και του Υπουργού. Αν υπάρχει έστω και ένα έγγραφο, των όσων επικαλούνται,  του πρώην Υπουργού, τους προκαλούμε να το δώσουν στην δημοσιότητα. Δεν έχουν όμως, το μόνο που έχουν είναι οι διαγωνισμοί και οι συμβάσεις για την γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά, που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Εμείς πάντως είμαστε χαρούμενοι που έστω και την τελευταία στιγμή μετά τις διαμαρτυρίες μας δικαιωθήκαμε.  Όλα τα άλλα θυμίζουν αυτά που έγιναν και στο ποδόσφαιρο, άλλαξαν τα μέλη της επιτροπής, έστησαν μια απόφαση και μετά τις αντιδράσεις έτρεχαν νυχτιάτικα να φέρουν τροπολογίες για να μαζέψουν τα  ασυμμάζευτα. Τα ίδια έκαναν και σήμερα παραμένοντας αδιόρθωτοι.

Υ.Γ. Σας αποστέλλουμε την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου από το site του, με ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης 3-2-2020 και την υπογραφή του υπουργού Κώστα Καραμανλή για την προκήρυξη των άγονων γραμμών, που λείπει το δρομολόγιο Αθήνα -Καστοριά – Κοζάνη. Τέλος, να ενημερώσουμε το “γραφείο Θεσσαλονίκης” και τους όψιμους οπαδούς του, πως ακόμη δεν υπογράφτηκε η διαδικασία για την ένταξη της δικής μας γραμμής. Θα γίνει τις επόμενες μέρες, όπως  ενημέρωσε εμάς το Υπουργείο. Μια καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας θα σας βοηθήσει. Καλό βράδυ.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here