Σε εφορευτική επιτροπή για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλιου ορίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με την εισαγγελική ειδοποίηση που έχει στην διάθεσή του ο ΣΚΑΪ.

Ο αστέρας του παγκόσμιου μπάσκετ, που πριν λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε Πολυτιμότερος Παίχτης της κανονικής περιόδου στο NBA, καλείται να αναλάβει καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή του 199ου τμήματος, στου Ζωγράφου.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών καλεί τον Γιάννη να βρίσκεται στην θέση του από τις 6:00 το πρωί της ημέρας των εκλογών, δηλαδή μία ώρα προτού ανοίξουν οι κάλπες.

Προειδοποιεί μάλιστα τον Γιάννη πως η τέλεση των καθηκόντων του είναι υποχρεωτική και τυχόν αμέλεια ή απείθεια τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών έως δύο ετών.

Δεν είναι γνωστό εάν ο έλληνας διεθνής έχει αιτηθεί εξαίρεση λόγω κωλύματος.

Ο Αντετοκούνμπο πάντως ούτως ή άλλως είναι έτοιμος να υπηρετήσει την πατρίδα του. Πριν λίγες ημέρες επαναβεβαίωσε πως θέλει να είναι μέλος της εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ Μπάσκετ, που θα λάβει χώρα από 31 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.
Ο Αντετοκούνμπο ορίστηκε σε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές

Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/407916/o-adetokounbo-oristike-se-eforeutiki-epitropi-gia-tis-ekloges/#ixzz5sRcMXDfV
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here