Ιστορική μέρα η σημερινή για το σύλλογο μας. Η επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να συμμετάσχει ο ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας είναι καρπός μιας πολύμοχθης συλλογικής προσπάθειας αθλητών, διοίκησης, χορηγών και φιλάθλων.

Χάρη στις προσπάθειες και στις συντονισμένες κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, όπως και όλων των μελών και αθλητών του συλλόγου, ο ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κατάφερε να φτάσει στην κορυφαία κατηγορία αθλητικής διοργάνωσης Καλαθοσφαίρισης στη χώρα μας.

Η εντυπωσιακή πορεία του Συλλόγου μας αντανακλά τη συνέπεια, την επιμονή και το αγωνιστικό ήθος από τα πρώτα βήματα στο τοπικό πρωτάθλημα, και μέσα σε διάστημα έξι ετών, μέχρι την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Οι “Γουναράδες” πρωταγωνιστώντας σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχαν, κατάφεραν να αναδείξουν τις δυνατότητες της ακριτικής Καστοριάς σε όλη την Ελλάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας και του συλλόγου μας που με τη δυναμική αλλά πάντα κόσμια παρουσία τους βοήθησαν στην επιτυχή διαδρομή του συλλόγου μας. Οι ευχαριστίες μας και στους χορηγούς της ομάδας που σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας στάθηκαν αρωγοί και ήταν βασικοί συντελεστές των επιτυχιών μας. Τα οφέλη για την τοπική κοινωνία είναι πολλαπλά όπως εμφανής είναι και η προστιθέμενη αξία για την τοπική οικονομία και την προβολή της Καστοριάς. Αναδεικνύει τις δυνατότητες της ποιοτικής και μεθοδικής συνεργασίας. Θεμελιώνει και τα διακριτά χαρακτηριστικά μιας περιοχής που προβάλλει με αξιώσεις ισότιμης παρουσίας στο δίκτυο πόλεων που επενδύουν στη καινοτόμο επιχειρηματικότητα ενισχύοντας ταυτόχρονα το πρότυπο οργάνωσης μιας σύγχρονης κοινωνίας που καλλιεργεί πτυχές ανταγωνιστικής ταυτότητας για την περιοχή μας.

Ο ΑΣ Καστοριάς θα συνεχίσει να στηρίζει το Ελληνικό Μπάσκετ, έχοντας μοναδικό σκοπό την προώθηση της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας και του αθλητισμού.

Η οικογένεια του ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here