Κοινή συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Τοπαλίδης Ηλίας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, εκπρόσωπος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ.Μακεδονίας, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Γκοβεδάρος Χαρίσιος και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ασλανίδης Πρόδρομος.

Ο περιφερειάρχης στην εισαγωγή του ενημέρωσε για το υπερσύγχρονο εργαστήριο μοριακής ανάλυσης, θα εγκατασταθεί εντός των επόμενων ημερών και θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ενημέρωσε επίσης ότι εγκαταστάθηκε ο κ. Ρωμιόπουλος ως εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στην περιοχή.

Απαντώντας σε ερώτηση του Antennes 93.6 και της sentra.com.gr για την ανάγκη δημιουργίας νέου νοσοκομείου στη Δ. Μακεδονία και που θα μπορούσε αυτό να στεγαστεί, ο περιφερειάρχης απάντησε πως: «Είμαστε στην ώρα του πολέμου, επικεντρώνουμε τις δυνάμεις κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η δική μου προσήλωση και όλων είναι σε αυτό τον αγώνα. Εξοπλίζουμε τους ανθρώπους και τις δομές μας ώστε να φέρουμε αποτελέσματα. Αυτό θα σημάνει και αναβάθμιση των δομών στην Περιφέρεια και μετά θα κάνουμε αυτή την κουβέντα. «Θεωρώ πως πρέπει να είναι διακριτές οι διοικήσεις των Νοσοκομείων στη Δυτική Μακεδονία και να μην ανταγωνίζεται το ένα το άλλο», είπε επίσης ο κ. Περιφερειάρχης.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από τη χθεσινη συνέντυεξη Τύπου εδώ, e-ptolemeos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here