Το όνομα του Συνδυασμού του, τους 25 υποψηφίους του, τους 10 στόχους και τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογές παρουσίασε πριν από λίγη ώρα ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Νεστορίου.

Του Μάρκου Πετρόπουλου

Όπως σημείωσε: «Αποφάσισα να σταματήσω την ενασχόληση με τα κοινά, για καθαρά προσωπικούς λόγους, οι οποίοι, αν θέλουμε μία περισσότερη διευκρίνιση, σχετίζονταν με θέματα υγείας, και, σήμερα, μετά από 5 χρόνια απουσίας, θέλω να πιστεύω ότι πολλοί από τους λόγους αυτούς που με οδήγησαν τότε στη διακοπή αυτή, έχουν αναιρεθεί, ενώ άλλοι ελέγχονται. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να επανέλθω στα Αυτοδιοικητικά, να ασχοληθώ και πάλι με την περιοχή μου και με τον Δήμο μου και να προσφέρω με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δυνατότητες που έχω. Θέλω επίσης να υπογραμμίσω ότι η παύση μου από την Αυτοδιοίκηση το 2014, έδωσε και την δυνατότητα σε αρκετούς νέους ανθρώπους να δοκιμάσουν την τύχη τους στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του ’14, να καταθέσουν τη δική τους αυτοδιοικητική πρόταση και επίσης έδωσε τη δυνατότητα στους δημότες μου να γνωρίσουν μία καινούργια, μία διαφορετική διοίκηση από ότι γνώριζαν τα 12 προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα, πιστεύω ότι με την ωριμότητα που έχω, τις γνώσεις, αλλά και με την διάθεση μου για ανιδιοτελή προσφορά στην περιοχή μου και στον τόπο μου, μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω. Επανέρχομαι στην αυτοδιοίκηση και με μία πλειάδα καλών συνεργατών, καταθέτουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση διοίκησης και ανάπτυξης του δήμου μας η οποία νομίζω ότι έχει να προσφέρει αρκετά περισσότερα την τετραετία που ακολουθεί.

Υπάρχει και ένας λόγος ακόμα που θέλω να το καταθέσω. Εδώ και 9 χρόνια βιώνουμε μία σημαντική κρίση που μας έχει πλήξει όλους. Τη χώρα, την περιφέρεια, τον τόπο μας, τον καθένα μας προσωπικά. Πέντε χρόνια μετά το 2014, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει σημαντικά. Η κρίση είναι παρούσα, η ανεργία εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη, οι άνθρωποι της περιοχής μας και της Καστοριάς μεταναστεύουν και ο τόπος μας ερημώνει. Αυτό είναι ένα καμπανάκι, θα ‘λεγα μια καμπάνα η οποία χτυπά και πρέπει να μας αφυπνίσει».

 

Χωρίς φιλοδοξίες

Συνεχίζοντας, ο κ. Γκοσλιόπουλος σημείωσε: «Πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την πορεία που ακολουθείται στην περιοχή μας τα τελευταία 9 χρόνια. Για αυτό λοιπόν το λόγο δηλώνω παρών σε αυτή τη μάχη. Όπως είπα προηγουμένως, η ωριμότητα μου, οι γνώσεις και η εμπειρία μου, μπορούν να συνεισφέρουν έστω και στο ελάχιστο, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την μοίρα αυτού του τόπου.

Θέλω επίσης να βάλω και μία ακόμη παράμετρο, για να δώσω όλη τη διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά η απόφασή μου να ασχοληθώ πάλι με την πολιτική, πάλι με τα κοινά, πάλι με την αυτοδιοίκηση, δεν σχετίζεται με άλλου είδους πολιτικές φιλοδοξίες ή ιδιοτέλειες κάθε μορφής. Και αυτό θέλω να το κάνω καθαρό προς όλη την κοινωνία, προς όλο τον κόσμο που με ακούει. Παλαιότερα η ενασχόλησή μου με το δήμο Νεστορίου είχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου και μία προσωπική ιδιοτέλεια. Ποια ήταν αυτή; Η φιλοδοξία μου για την πολιτική. Σήμερα, δεν υπάρχουν πολιτικές ή προσωπικές φιλοδοξίες. Σταμάτησαν το Σεπτέμβριο του ’14.

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω πολιτική καριέρα πλέον, με κανένα κόμμα, σε κανέναν άλλο χώρο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η αυτοδιοικητική καριέρα, με ενδιαφέρει μόνο ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ και οι συνεργάτες μου σε μία συλλογική προσπάθεια να κάνουμε κάτι για αυτή την περιοχή που ερημώνει, να κάνουμε κάτι για τους νέους ανθρώπους που φεύγουν.  Εάν θα το καταφέρουμε θα το δείξει η πορεία. Εκείνο το οποίο μπορώ να εγγυηθώ εγώ προσωπικά και για τον εαυτό αλλά και για τους ανθρώπους που με περιβάλλουν είναι ότι θα κάνουμε μία πολύ συστηματική προσπάθεια με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα προκειμένου να βοηθήσουμε την περιοχή μας».

 

Η αρχή του Συνδυασμού

«Πώς προέκυψε αυτός ο συνδυασμός και αυτή η απόφαση; Πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, πριν από αρκετούς μήνες, μία ομάδα συνδημοτών, μία ομάδα παλαιών φίλων και συνεργατών, ξεκινήσαμε μία συζήτηση, έναν προβληματισμό, και μετά από ώριμη σκέψη, από πολύμηνο προβληματισμό και συζητήσεις με πολλούς συνδημότες και νέους ανθρώπους, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία καινούργια πορεία στην αυτοδιοίκηση. Να επανέλθουμε στα αυτοδιοικητικά πράγματα με επικεφαλής εμένα. Πήραμε λοιπόν αυτή την πρωτοβουλία να καταθέσουμε μία ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση, να συνενώσουμε δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής μας, να ταιριάξουμε την εμπειρία των παλαιών με τη διάθεση για προσφορά των νέων ανθρώπων και να προχωρήσουμε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Και εξαιτίας αυτής της διαδικασίας, ονομάσαμε το συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για το δήμο Νεστορίου». Ο συνδυασμός αυτός πρεσβεύει κάποια πράγματα, βασίζεται σε κάποιες αρχές και αξίες, οι οποίες μπορεί να είναι κοινές για όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική, οφείλω όμως να τις αναφέρω και να επισημάνω δυο τρεις από αυτές οι Αρχές. Αυτές είναι η υπηρέτηση του δημότη με κάθε τρόπο, η δημοκρατική λειτουργία των συλλογικών οργάνων του δήμου, η τήρηση της νομιμότητας, η διαφάνεια σε κάθε απόφαση που αφορά τις προμήθειες και τα έργα, τις κατανομές των πόρων με βάση τις ανάγκες των δημοτών και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των οικισμών χωρίς διακρίσεις. Ακόμη, η διαρκής ενημέρωση των δημοτών με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα, αλλά και επιπλέον με μία συγκέντρωση ανοιχτή που θα γίνεται και μία συζήτηση απευθείας του δημάρχου με τους δημότες σε κάθε οικισμό μία φορά το χρόνο. Τέλος, με σεβασμό του Δημοσίου χρήματος. Αυτό θέλω να το επισημάνω γιατί το Δημόσιο χρήμα αυτή την περίοδο είναι λίγο, οι χρηματοδοτήσεις που δίνονται στους δήμους και στην Aυτοδιοίκηση είναι μικρές και πρέπει επομένως η διαχείριση του να γίνεται με ορθολογικό, παραγωγικό και αποδοτικό τρόπο. Ταυτόχρονα, η προσπάθειά μας πρέπει να έγκειται στο να μη δημιουργούνται καινούργια ελλείμματα, καινούργια χρέη, γιατί όπως γνωρίζετε και όπως σας είχα ενημερώσει όταν έφευγα, αλλά όπως ενημερώνεστε και τώρα από τη σημερινή δημοτική αρχή του Νεστορίου, ο δήμος έχει ξεχρεώσει τις οφειλές του από το 2014. Δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα, είναι ένας καθαρός Δήμος, είναι μεταξύ των πέντε καλύτερων από οικονομικής απόψεως δήμων της χώρας μας».

 

Οι δέκα στόχοι

Ο κ. Γκοσλιόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στιυς δέκα στόχους – τομείς του Συνδυασμού του. Αναλυτικά:

«Με πολύ μεγάλη προετοιμασία σε πολλά επίπεδα, θα πρέπει να σας αναφέρω μερικούς από τους προγραμματικούς στόχους που έχει θέσει ο Συνδυασμός μας. Προγραμματικοί στόχοι που κωδικοποιούνται σε δέκα επιμέρους ενότητες, βάσει των οποίων θα επιχειρήσουμε να δουλέψουμε τα χρόνια που έρχονται.

 

Ο πρώτος στόχος σχετίζεται με την αντιμετώπιση της καθημερινότητας των δημοτών και αυτό μπορεί να ακούγεται κοινότυπο και δεδομένο, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο μεγαλύτερος αγώνας όλων των δημοτικών αρχών σε όλη τη χώρα είναι στην κατεύθυνση του να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα, τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και για αυτό χρειάζεται προσωπικό με σχέδιο, διαρκή παρακολούθηση, για να φέρει τα μεγαλύτερα  δυνατά αποτελέσματα.

 

O δεύτερος στόχος μας είναι να στηρίξουμε τους παραγωγικούς ανθρώπους της περιοχής μας. Τους συλλόγους, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους παραγωγικούς συνεταιρισμούς, που υπάρχουν, όπως στη Διποταμία και στο Νεστόριο, στο πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης. Τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον ορεινό και εναλλακτικό τουρισμό. Λεπτομέρειες θα αναφέρω στις ομιλίες του, στις επαφές που θα κάνουμε τον κόσμο και στις επαφές που θα κάνω με τους συγκεκριμένους αυτούς φορείς για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τους στηρίξουμε.

 

Ο τρίτος μεγάλος στόχος για μας είναι να συμβάλλουμε στο να ολοκληρωθούν οι μεγάλες υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη της περιοχής μας, με την οδοποιία και με τα έργα που έχουν σχέση με την ποιότητα ζωής. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάνω μεγαλύτερη ανάλυση για το Φράγμα του Νεστορίου που έχει κολλήσει ή το αρδευτικό στο Φράγμα και το αρδευτικό της Διποταμίας, που πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα, να ενταχθεί και να δημοπρατηθεί. Και που θα είναι ένα μεγάλο Αναπτυξιακό έργο της περιοχής. Στο ενεργειακό της Διποταμίας στα αρδευτικά του Καλοχωρίου και της Πτελέας τα οποία έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει να λειτουργήσουν αποδοτικά το επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι στις οδοποιίες που δεν έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή μας όπως το ξεκινημένο έργο της σύνδεσης του Νεστορίου με τη Διποταμία, το οποίο είναι συνεχιζόμενο, έχει ενταχθεί και πρόκειται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα αλλά και σε άλλες προτάσεις που θα καταθέσω αναλυτικά το επόμενο διάστημα για την ολοκλήρωση των υποδομών των οδικών αξόνων του Γράμμου, που αυτές οι υποδομές και αυτά τα χρήματα διατίθενταιγιατί μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις. Και επειδή τώρα τελευταία έχει έρθει μία καινούργια επένδυση στην περιοχή μας ή πρόκειται να ξεκινήσει από ένα πολύ σοβαρό επιχειρηματία θέλω να πω και να υπογραμμίσω ότι μία τέτοια επένδυση δεν θα μπορούσε να γίνει στην περιοχή του Γράμμου εάν δεν υπήρχαν υποδομές.

 

Ο τέταρτος μεγάλος στόχος για μας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας και η στήριξη του ορεινού τουρισμού, γιατί υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στην περιοχή μας που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα και που η κρίση τα προηγούμενα χρόνια τους έχει γονατίσει αλλά για να καταφέρουμε όπως καταλαβαίνετε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα χρειάζονται κάποια πράγματα. Χρειάζεται να υπάρχουν χώροι λειτουργικοί που να προσελκύουν επισκέπτες. Όπως για παράδειγμα το κέντρο ενημέρωσης Γράμμου που πρέπει να λειτουργήσει, ο νερόμυλος του Νεστορίου, ο χώρος εκδηλώσεων του River Party και πολλοί άλλοι. Όπως για παράδειγμα τα περιπατητικά Μονοπάτια του Γράμμου τα οποία τα δημιουργήσαμε και έχουν εγκαταλειφθεί από όλους μας, από όλους τους φορείς. Ούτε προβάλλονται, ούτε συντηρούνται, ούτε χρησιμοποιούνται. Όπως επίσης μπορούμε να δούμε μία νέα θεώρηση για την λειτουργία του River Party. Υπάρχουν σκέψεις από το Συνδυασμό μας να ενταχθούμε πλέον σε ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, να δημιουργήσουμε σοβαρές υποδομές στην περιοχή αυτή, να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να βάλουμε και τους τοπικούς επαγγελματίες στη λειτουργία, στην καθημερινή λειτουργία αυτού του χώρου. Βεβαίως χρειάζεται μία διαρκής προβολή και χρειάζονται και πολλά άλλα πράγματα όπως να ομορφύνουμε τα χωριά μας, για να γίνουν πιο ελκυστικά. Να εντάξουμε αν μπορέσουμε τις 11 ανάπλασης των οικισμών που έχουμε ως ώριμες μελέτες

 

Η 5η ενότητα μας είναι η ενέργεια. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, θα γίνουν διάφορες παρεμβάσεις για την εξοικονόμηση της ενέργειας. Για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού του Νεστορίου, θα επιδιώξουμε να πάρουμε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μία καινούργια άδεια για ένα μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό στο Φράγμα της Διποταμίας. Αλλά και επίσης θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε ιδιώτες επενδυτές στα πλαίσια των Επενδύσεων στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας την περιοχή μας.

 

Ο έκτος και ο έβδομος στόχος σχετίζονται με το φυσικό πλούτο της περιοχής μας και του Γράμμου, δηλαδή με τη διαχείριση των βοσκοτόπων και των κοινοτικών και δημοσίων δασών. Εδώ πρέπει να κάνω δύο επισημάνσεις: Η πρώτη είναι ότι η Πολιτεία με έναν Νόμο άδικο το 2015 πήρε τη διαχείριση των βοσκοτόπων από τους δήμους και την πήγε στην περιφέρεια. Αυτό είναι άδικο, μας στερεί πόρους και θα επιδιώξουμε σε συνεργασία με τους ορεινούς δήμους να αλλάξει ο νόμος και να επανέλθει η διαχείριση στους δήμους. Το δεύτερο είναι, ότι επειδή μέσα από την διαχείριση των δασών ζει πάρα πολύς κόσμος, υπάρχουν πάνω από 20 τοπικοί συνεταιρισμοί και δουλεύουν πάνω από 250 φορές στην περιοχή μας θα κοιτάξουμε να συνεργαστούμε με αυτούς, θα ακούσουμε τις προτάσεις τους, να γίνεται ορθολογική διαχείριση των δημοτικών και των δημόσιων συστάδων, να είναι οι τιμές σωστές, για να υπάρχει ένα εισόδημα και διασφάλιση της εργασίας των ανθρώπων αυτών στο διηνεκές.

 

Oι τελευταίες προτάσεις μας είναι η αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας. Θα προχωρήσουμε σε ενοικιάσεις των δημοτικών κτιρίων, ξενώνων άλλων χώρων εστίασης που ανήκουν στο Δήμο, προκειμένου να λειτουργήσουν από τους ιδιώτες για να διασφαλίσουν κάποιες θέσεις εργασίας και κάποιο εισόδημα στους ανθρώπους αυτούς

 

Ο τελευταίος μας στόχος είναι να να προσελκύσουμε ιδιωτικές επενδύσεις για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και το λέω με αφορμή την επένδυση που πρόκειται να γίνει, γιατί βλέπω ότι αρχίζει, μετά από τις υποδομές που δημιουργήθηκαν, να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Γράμμου το οποίο εάν ευοδωθεί μπορεί να υπάρξουν κάποιες επενδύσεις οι οποίες θα δώσουν δουλειά σε ανθρώπους της περιοχής μας. Αυτοί ήταν οι προγραμματικοί μας στόχοι και έρχομαι στο τελευταίο στάδιο της τοποθέτησής μου που είναι η παράθεση του ψηφοδελτίου.

 

Το ψηφοδέλτιο

Θέλω να σας πω αρχικά ότι είναι ένα ενωτικό, διαπαραταξιακό και ανανεωμένο ψηφοδελτίο. Πραγματικά, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικές απόψεις πολιτικές, αλλά μας ενώνει ένα πράγμα, που είναι η αγάπη για αυτόν τον τόπο, η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και η διάθεσή μας να δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους.

Ο συνδυασμός μας έχει 25 άτομα είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορούμε να βάλουμε στο συνδυασμό μειωμένος κατά 1. Θα μπορούσαν να μπούνε 26. Από τα 25 άτομα είναι 15 άνδρες και 10 γυναίκες. 16 από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό το συνδυασμό δεν έχουν εκλεγεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι 11 από αυτούς συμμετέχουν για πρώτη φορά στα δημοτικά πράγματα. Τέσσερις από τους 25 είναι παλιοί Αυτοδιοικητικοί δήμαρχοι, πρόεδροι. Ο παλιός δήμαρχος ακριτών ο Γιάννης Τοτονίδης, ο Δημήτρης Παγούρης, παλιός πρόεδρος κοινότητας Αρρένων, ο Κώστας Λέκος, παλιός πρόεδρος της κοινότητας Χρυσής, η Ρένα Φιλιαδού παλιά πρόεδρος της κοινότητας Γράμμου (εννοώ των παλαιών καποδιστριακών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι των σημερινών τοπικών κοινοτήτων).

 

Τα ονόματα των συμμετεχόντων είναι τα εξής: Ξεκινάω με τη δημοτική ενότητα Ακριτών,  είναι η Βασιλειάδου Γρηγοριάδου Αναστασία, συνταξιούχος Εμπορικής τράπεζας,  ο Γιώργος Καραβασίλης, αγρότης η Νικολαΐδου Σπυρίδου Κυριακή, πρόεδρος Γυναικείου Aγροτικού Συνεταιρισμού Διποταμίας, η Σπυρίδου Μαρία, απόφοιτος ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικής και ιδιωτική υπάλληλος, ο Γιάννης Τοτονίδης, διευθυντής σχολείου πρώην Δήμαρχος Ακριτών, ο Τοτονίδης Κυριάκος εν ενεργεία στρατιωτικός.

Από τη δημοτική ενότητα Αρρένων έχουμε πάλι 6 υποψήφιους: Είναι η Γεωργίου Γιάννα ιδιωτική υπάλληλος, ο Ζούτσος Κωνσταντίνος, πρώην εκπαιδευτής Σχολής οδηγών και πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο Κεραμάρης Αργύρης πτυχιούχος πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αυτοαπασχολούμενους και πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου του Επταχωρίου, ο Λέκος Κωνσταντίνος εμπειροτέχνης οικοδομικών εργασιών, πρώην πρόεδρος της Χρυσής, ο Δημήτρης Μπαμπούλης, δασοπόνος, υπάλληλος διεύθυνσης δασών Καστοριάς, πρώην πρόεδρος Αρρένων, πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Νεστορίου και σειμερινός δημοτικός σύμβουλος, η Στάμου Δέσποινα αντιπρόεδρος του επιμορφωτικού συλλόγου Ζούζουλης.

 

Στη δημοτική ενότητα Γράμμου έχουμε έναν υποψήφιο, τη Φιλιάδου Κατερίνα, πρώην πρόεδρο της κοινότητας Γράμμου και ιδιωτική υπάλληλος και στην Δημοτική Ενότητα Νεστορίου έχουμε 12 υποψηφίους: Ο Αθανασίου Κωνσταντίνος, υλοτόμος, ο Βανόπουλος Νικόλαος, απασχολούμενος, πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νεστορίου, ο Γάλλος Βασίλειος πτυχιούχος φυσικής αγωγής και ελεύθερος επαγγελματίας, ο Γιούπας Κωνσταντίνος, Αρχιφύλακας του Αστυνομικού τμήματος Νεστορίου, η Μαίρη Καρανικολοπούλου, αυτοαπασχολούμενη, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κρανοχωρίου Πτελέας, ο Χρήστος Κοσμάς υπάλληλος της ΔΟΥ Καστοριάς με μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες, ο Νάτσης Θεόδωρος συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, πρώην γραμματέας της κοινότητας Κυψέλης, η  Ιωάννα Νταούτη πρόεδρος συνεταιρισμού του Πάρκου Εθνικής συμφιλίωσης, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διεθνούς εμπορίου, ο Ράδος Πασχάλης πολιτικός μηχανικός, ο Σπύρος Σουκαλόπουλος αγρότης, η Ανδρομάχη Σουκαλοπούλου, μηχανικός δομικών έργων και ιδιωτική υπάλληλος και η Τσιόλα Νικολέτα ιδιωτική υπάλληλος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here