ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2017 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», μετά την παραμυθένια όπερα του Mozart «Ο Μαγικός Αυλός» που συνεπήρε το κοινό, παρουσιάζει την αριστουργηματική, σύγχρονη όπερα «Ο Εξολοθρευτής Άγγελος» του Thomas Adès. Ο ίδιος ο συνθέτης Thomas Adès θα βρίσκεται στην θέση του μαέστρου στην παγκόσμια “Live in HD” πρεμιέρα της καθηλωτικής αυτής νέας παραγωγής.

«Ο Εξολοθρευτής Άγγελος» αποτελεί μια νέα όπερα η οποία βασίζεται στο σενάριο του LuisBuñuel και του LuisAlcoriza για τη βραβευμένη ομώνυμη ταινία του Buñuel του 1962. Αποτελεί μια συμπαραγωγή των κολοσσών της σύγχρονης λυρικής τέχνης, της Metropolitan Opera, της Royal Opera House, του Royal Danish Theatre και του Salzburg Festival, στο οποίο και έκανε πρεμιέρα το 2016.Πρόκειται για μια σουρεαλιστική πλοκή σύμφωνα με την οποία οι καλεσμένοι ενός γιορτινού δείπνου σταδιακά ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να το εγκαταλείψουν παραμένοντας αέναα φυλακισμένοι σε αυτό. Μια μαύρη κωμωδία συνδυασμένη με σκηνές τρόμου και φαντασίας είναι η κύρια αίσθηση της σκηνοθεσίας του Tom Cairns, ο οποίος είναι και ο συγγραφέας του λιμπρέτου.

Η διανομή περιλαμβάνει μια σειρά νέων πρωταγωνιστών, μεταξύ αυτών η Audrey Luna ως Λετίσια Μαϊνάρ, η Amanda Echalaz ως Λουσία ντε Νόμπιλε, η Sally Matthews ως Σίλβια ντε Άβιλα και η  Sophie Bevan ως Μπεατρίς, αμφότερες πρωτοεμφανιζόμενες στη Met. Επίσης πρωταγωνιστούν η  Alice Cooteως Λεονόρα Πάλμα, η Christine Riceως Μπλάνκα Ντελγκάντο, ο Iestyn Davies ως Φρανσίσκο ντε Άβιλα, ο Joseph Kaiserως Εντμούντο ντε Νόμπιλε, ο Frédéric Antoun στο ντεμπούτο του στη Met ως Ραούλ Γιεμπένες, ο David Portillo ως Εντμούντο, ο David Adam Moore στο ντεμπούτο του στη Met ως Συνταγματάρχης Άλβαρο Γκόμες, ο Rod Gilfryως Αλμπέρτο Ροκ, ο Kevin Burdetteως Σενιόρ Ράσελ, ο Christian Van Horn ως Χούλιο και ο  John Tomlinson ως Δρ. Κάρλος Κόντε.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 910, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467026777.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here