Με μεγαλοπρέπεια και μεγάλο σεβασμό το Άργος Ορεστικό σήμερα, τίμησε την πολιούχο του Αγία Παρασκευή, στον πανηγυριζόντα καθεδρικό Ιερό Ναό της πόλης.

Το πρωί τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς.

Στην εορταστικές εκδηλώσεις, προς τιμήν της προστάτιδας και πολιούχου του Άργους Ορεστικού, παραβρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηγκαλάγιας ο ψηφισμένος νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (αναλαμβάνει καθήκοντα 1η Σεπτεμβρίου) κ. Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Σαββόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Άργους Ορεστικού, Νίκος Χατζηκυριακίδης και Στέργιος Φιλιάδης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άργους Ορεστικού Δημήτρης Μουτζίκης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι της Αρχών Ασφαλείας της περιοχής και εκατοντάδες κόσμου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε ιερά λιτανεία της εικόνας της Αγίας Παρασκευής, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, με την συμμετοχή των αρχών και πλήθους κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here