Αγαπητοί μου συνδημότες,
Στη γραμμή τερματισμού του προεκλογικού μας αγώνα, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που, από την πρώτη ως την τελευταία μέρα του, καταστήσατε για μένα τούτο το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό. Ευχαριστώ ξεχωριστά για κάθε ένα ζεστό χαμόγελο, για κάθε προτροπή «κουράγιο», για κάθε μια συμβουλή, για κάθε νέα γνωριμία: άλλωστε το σημαντικό είναι πως μαζί θα ζήσουμε και τη Δευτέρα και τις Δευτέρες που θα ακολουθήσουν.
Ένας πολύ σημαντικός στη ζωή μου άνθρωπος καθόρισε με το παράδειγμα του τις τρεις βασικές αρχές της: «να δουλεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο, να αγαπάς τους ανθρώπους, να βάζεις την οικογένεια πάντα σε προτεραιότητα». Κοιτώντας πίσω, στους ιδιαίτερους μήνες που προηγήθηκαν, ομολογώ πως όλη η περηφάνεια που νιώθω οφείλεται στο γεγονός πως δεν τον απογοήτευσα και τούτο σημαίνει κάτι.
Για τον κύριο Κεπαπτσόγλου, τον Πάνο, και την εκπληκτική ομάδα συνυποψηφίων μου δε θα σας πω τίποτα: τον γνωρίζετε καλά, μας γνωρίσατε και εμάς. Τη Δευτέρα, στις 27 Μαΐου, θα βρεθούμε μαζί και πάλι, μπροστά σε μια καινούρια γραμμή: γραμμή εκκίνησης.

Σας ευχαριστώ.
Πάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here