Αυτό θα σας πω ακόμα, ολοκληρώνοντας πλέον, ότι αφορά τουλάχιστον τα εκλογικά. Στην παλιά φωτογραφία, που είναι τραβηγμένη στο μπαλκόνι της οικοδομής απέναντι από το σημερινό βιβλιοπωλείο του κ. Μήλιου, είμαι εγώ την ημέρα της γιορτής μου με την μητέρα μου ενώ το κορίτσι αριστερά είναι η Έλενα Βάκα. Τότε μαθήτρια εδώ στο Άργος Ορεστικό. Μάλιστα έτυχε να έχει καθηγητή τον αείμνηστο Δημοσθένη Κεπαπτσόγλου, που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή, πατέρα του σημερινού δημάρχου.

Image may contain: 1 personΗ ίδια σήμερα διεκδικεί τον Δήμο Χαλκίδας και είναι η επικρατέστερη ανάμεσα σε πολλούς συνδυασμούς, ενώ εγώ την ίδια ώρα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.Μάλιστα πριν 2 χρόνια είχε έρθει με την οικογένεια της εδώ στο Άργος για το Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι, προκειμένου να δείξει στα παιδιά της που μεγάλωσε…

Είναι αδύνατον με όσα έζησα τελευταία και με την αναδρομή τόσων χρόνων να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου… ίσως τίποτα δεν είναι τυχαίο…!!! Σας ζητώ συγνώμη αν τυχών σας κούρασα όλες αυτές τις μέρες, αν και γνωρίζεται την επιθυμία μου για τακτική επικοινωνία μαζί σας ακόμα και απο εδώ αφενός και αφετέρου την αγωνία μου για ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Τώρα πια σιωπώ εγώ, αφού αύριο ολοκληρώνεται η όλη διαδικασία και με την ομιλία του Πάνου Κεπαπτσόγλου, και μιλάτε εσείς και μόνο ΕΣΕΙΣ! Σας ευχαριστώ για όλα ναι για ΟΛΑ!!!!

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Image may contain: 5 people, including Βαγγέλης Παπαδόπουλος, people standing and outdoor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here