Σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών, τα οποία διέθεταν ακόμη και σε ανήλικους, είχαν μετατρέψει ένας 59χρονος Έλληνας και ο 32χρονος γιος του τόσο το σπίτι τους σε περιοχή της Καστοριάς όσο και το κατάστημα ιδιοκτησίας του νεαρού!

Οι αποκαλύψεις για την παράνομη δραστηριότητά τους ξεκίνησαν όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μια ανήλικη Ελληνίδα η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς. Η ίδια παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον 32χρονο και αμέσως άρχισαν αναζητήσεις.

Ο νεαρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και συνελήφθη μαζί με τον 59χρονο πατέρα του, καθώς στο μαγαζί του και στο σπίτι τους βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 25,2 γραμμαρίων, 24 συσκευασίες και δυο γυάλινα βάζα με υπολείμματα χασίς, 28 ναρκωτικά χάπια, δυο καλαμάκια, πέντε χρησιμοποιημένες σύριγγες και μια τραπεζική κάρτα με υπολείμματα ηρωίνης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν 430 ευρώ και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο του 32χρονου ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών. Πατέρας, γιος και η ανήλικη παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here