“Δημιουργία, ξανά!”: Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνειτριήμερη περιοδεία του προέδρου, Θάνου Τζήμερου, στις 14-16 Σεπτεμβρίου, σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Καστοριά και Φλώρινα, με δημόσιες ομιλίες, συνεντεύξεις και επαφές με τους τοπικούς φορείς. Το κεντρικό μήνυμα της περιοδείας και των ομιλιών του Θ. Τζήμερου είναι: “Κι όμως, γίνεται!” Θα παρουσιαστούν παραδείγματα χωρών που ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τη δική μας και εφαρμόζοντας τη σωστή συνταγή κατάφεραν όχι μόνο να ξεφύγουν από την κρίση αλλά να γίνουν πρότυπα ανάπτυξης. Ο Θ. Τζήμερος και τα στελέχη που θα τον συνοδεύουν θα συναντήσουν παραγωγικούς φορείς της περιοχής, επιχειρηματίες και πολίτες συζητώντας για τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα.

 

Η “Δημιουργία ξανά!” είναι ένα κόμμα 7 ετών που δημιουργήθηκε από ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, που θέλουν να ζήσουν σε ένα σοβαρό, παραγωγικό, με σεβασμό στον πολίτη, κράτος, χωρίς να χρειαστεί να μεταναστεύσουν. Θεωρεί ότι ο μεγάλος ασθενής της χώρας είναι η γραφειοκρατική, απηρχαιωμένη και εχθρική προς κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία Δημόσια Διοίκηση η οποία διατηρείται έτσι από όλα τα κόμματα, ανεξαρτήτως ιδεολογικής “ταμπέλας”, καθώς ολόκληρο το πολιτικομηντιακό σύστημα της χώρας υπηρετεί τον κρατισμό και αναπαράγει την πελατειακή νοοτροπία.

 

Η “Δημιουργία ξανά!” προτείνει τεχνικές λύσεις, εφαρμόσιμες και πρακτικές, που θα μετατρέψουν την χώρα μας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου και ευημερίας. Είναι υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, της απελευθέρωσης της οικονομίας από την κρατική αγχόνη, της μικρής, ανταποδοτικής φορολογίας, της επιβολής του νόμου και τάξης προς όλους ανεξαιρέτως και της εφαρμογής της πληροφορικής σε όλες τις κρατικές και κυβερνητικές λειτουργίες. Θεωρεί τη συμφωνία των Πρεσπών μνημείο εθνικής ντροπής και είναι εναντίον της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης στην Ευρώπη λαθρομεταναστών, φορέων της πιο οπισθοδρομικής και καταπιεστικής θρησκείας που γνώρισε ο κόσμος, του Ισλάμ.

 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου θα είναι ελεύθερη. Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.09.2018
Γρεβενά 

19:30 – 20:30 Συνέντευξη τύπου (Ξενοδοχείο Αίγλη, Γρεβενά www.aiglihotel.eu).
20:30 – 21:30 Πολιτική ομιλία Θάνου Τζήμερου “Κι’όμως γίνεται!” στον ίδιο χώρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.09.2018
Καστοριά 

13:00 – 15:00 Συνάντηση Θάνου Τζήμερου με Δημοσιογράφους και Φίλους της Δημιουργίας Ξανά! στο café/bar της Λέσχης Φίλων Περιβάλλοντος στον Προφήτη Ηλία.

Φλώρινα

19:30 – 21:00 Ανοιχτή συνέντευξη Θάνου Τζήμερου, σε Δημοσιογράφους του Ράδιο Φλωρινα και του ιστοτόπου Νέα Φλώρινα, στο Ξενοδοχείο Φαίδων.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.09.2018
Πτολεμαϊδα 

13:00 – 15:00 Συνάντηση Θάνου Τζήμερου με Δημοσιογράφους και φίλους της Δημιουργίας Ξανά! στο café THE OLD PARK PROJECT.

Κοζάνη

18:30 – 20:00 Συνέντευξη τύπου, Ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ (www.aliakmonhotel.gr),
20:00 – 21:00 Ομιλία Θάνου Τζήμερου “Κι’όμως γίνεται” στον ίδιο χώρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here