Το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 2ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 167 αθλητές-τριες από 40 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 5 αθλητές και 2 αθλήτριες. Αναλυτικότερα αγωνίστηκαν στους Παμπαίδες: Τοκατλίδης Φώτης, Ισαακίδης Κων/νος, Μιχαηλίδης Λάζαρος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, στους Παίδες ο Παπαδόπουλος Δημήτριος και στις Παγκορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα και η Παναγιώτου Σεμίρα.

Τα περισσότερα καστοριανά παιδιά πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας την καλή και συστηματική δουλεία που γίνεται στο καστοριανό σύλλογο.

Επίσης καθημερινά συνεχίζονται οι εγγραφές νέων αθλητών-τριών για την καινούργια αγωνιστική περίοδο στις ακαδημίες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ”Ο Κένταυρος” όποιοι θέλουν να γνωρίσουν το ολυμπιακό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6951708639 & 6906263095.

     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here