Την ακύρωση του φετινού Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών λόγω της έξαρσης του κορονοϊού αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ). 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, μεταξύ άλλων, γίνεται σύσταση σε όλα τα σωματεία σχετικά με το άνοιγμά τους.

Όπως τονίζει η ΠΟΕ, είναι αδύνατον να τηρηθούν όλα τα μέτρα την ημέρα του φεστιβάλ, γι” αυτό αποφάσισε να ακυρώσει φέτος τη διοργάνωση-θεσμό. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕ αποφάσισε την ακύρωση τέλεσης του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών για φέτος, κρίνοντας ότι είναι πρακτικά αδύνατον να τηρηθούν οι απαιτούμενοι περιορισμοί σε έναν θεσμό, όπου παραδοσιακά μετέχουν 2.000 χορευτές σ” ένα κατάμεστο κλειστό στάδιο» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

Σύσταση να ανοίξουν τα σωματεία μετά τις 5 Οκτωβρίου
Με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου 2020-2021, το ΔΣ της ΠΟΕ εύχεται σε όλα τα σωματεία καλή δύναμη, κουράγιο και επιμονή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις της εποχής. 

«Με τις εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής κρίσης να διαδέχονται η μία την άλλη και τη συνολική εικόνα να χειροτερεύει, η Ομοσπονδία μας συνιστά ψυχραιμία και υπομονή όσον αφορά τη λειτουργία των συλλόγων μας. Καλεί όλα τα σωματεία-μέλη να τηρήσουν με υπευθυνότητα τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών και συνιστά οι σύλλογοι να παραμείνουν κλειστοί σε αναμονή των εξαγγελιών της κυβέρνησης στις 5 Οκτωβρίου» τονίζει η Ομοσπονδία.

Πηγή: http://www.pontos-news.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here