Ως την επόμενη Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα συνεχιστούν τα προπονητικά κοινόβια στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ενώ στη συνέχεια οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα επιλεγούν θα μεταφερθούν στα Γρεβενά προκειμένου να συνεχίσουν τη  προετοιμασία τους σε υψόμετρο.

Πιο αναλυτικά την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται στο Σχοινιά το πρώτο κοινόβιο που ξεκίνησε στις 15/10 μετέχουν συνολικά εννέα αθλητές κι αθλήτριες και συγκεκριμένα οι: Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Σπύρος Καλέντζης (ΝΟΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑΝΑΒ),Γρηγόρης Σχιζοδήμος (ΟΕΑΝΑΒ), Γιάννης Μαρόκος (ΙΟΘ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Νίνος Νικολαΐδης (ΕΝΟΑ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ) και Χαράλαμπος Ντινενής (ΝΟΛ)

Από τους παραπάνω όσοι επιλεγούν θα παραμείνουν ως τις 28 Οκτωβρίου μαζί με ακόμα επτά επίλεκτους που θα μεταβούν στο Σχοινιά την Κυριακή (21/10) και πρόκειται για τις : Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ), Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ), Δήμητρα Τσαμοπούλου (ΕΝΟΑ), Θωμαής Εμμανουηλίδου (ΝΟΘ), Ελένη Αγιώτη (ΟΕΑΝΑΒ) , Χρήστο Στεργιάκα (ΝΟ Μαυρ) και Δήμητρα Γεωργούδη (ΟΕΑΝΑΒ).

Θα ακολουθήσει δεύτερη επιλογή ως την άλλη Κυριακή και οι αθλητές κι αθλήτριες που θα επιλεχθούν θα μεταβούν για προετοιμασία σε υψόμετρο στη Σαμαρίνα Γρεβενών ως τις 18 Νοεμβρίου.

Εκεί θα μεταβούν στις 28 Οκτωβρίου και οι τρεις αθλητές που πήραν μέρος στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες και πιο συγκεκριμένα οι: Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανος Καπάκογλου.

Επιστρέφει η Ολυμπιακή ομάδα από το Μπουένος Άϊρες

Το μεσημέρι της Κυριακής 21/10 στις 15:00 μέσω Μαδρίτης επιστρέφει στην Ελλάδα στο Ελ. Βενιζέλος  η αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας που πήρε μέρος στους 3ου Αγώνες Νεότητας στο Μπουένος Άϊρες. Μαζί της και τα χρυσά κορίτσια Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου καθώς κι ο Στέφανος Καπάκογλου που πήρε την 7η θέση στη διοργάνωση όπως και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ που ήταν αρχηγός όλης της αποστολής Γιάννης Καρράς αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here