Η πρωτοβουλία της προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή Νέων, διοργανώνεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct – Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του έργου «Νεανικές Δράσεις».

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση το γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς  και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.

Η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στο Αμύνταιο θα υλοποιηθεί το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Αμυνταίου.

Η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Καστοριάς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Λυκείου, φοιτητές και νέοι από 16 έως 23 ετών που δραστηριοποιούνται στις Περιφερειακές Ενότητες της Φλώρινας και της Καστοριάς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τους νέους θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 24.02.2019 για το Αμύνταιο και μέχρι τις 10.03.2019 για την Καστοριά.

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής βρίσκεται εδώ. https://goo.gl/forms/LU54pLrkg52DRmek2

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here