Στις  24  Οκτωβρίου, από ομάδα Ελλήνων γιατρών σε Νοσοκομείο στην Αθήνα, θα χειρουργηθεί  ο μικρός Μηνάς από το Εμπόριο Εορδαίας, ο οποίος  πάσχει  από  σάρκωμα  κοιλίας αγνώστου ταυτότητας.

Η λέξη «επιτέλους» , βγήκε από τα χείλη της   μητέρας του 8χρονου παιδιού, η  οποία έκανε γνωστό  ότι  «μετά από μεγάλο αγώνα , βρέθηκε τελικά η ομάδα των γιατρών στην Ελλάδα που θα χειρουργήσει τον Μηνά», ο οποίος μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε  16 χημειοθεραπείες. Η  μητέρα του παιδιού Νένα Κωτσίδου, ανέφερε ότι η   θετική αυτή εξέλιξη έγινε δυνατή, αφού μίκρυνε αρκετά ο όγκος από τις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν και υπάρχουν πλέον  μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

 

«Θα αφαιρεθεί όλος ο όγκος και  εάν όλα πάνε καλά στην επέμβαση, ο μικρός Μηνάς θα γίνει καλά και θα επανέλθει στην φυσιολογική ζωή του, αφού πρώτα σταλεί ένα κομμάτι του όγκου στην Γερμανία για βιοψία, ώστε να γίνουν κάποιες επιπλέον θεραπείες που χρειάζονται», τόνισε  σε δηλώσεις  της  χθες το βράδυ η μητέρα του Μηνά, η οποία αφού ευχαρίστησε  τον κόσμο και όλους όσους έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα στην περιπέτεια που περνά, ανέφερε ότι «γίνεται  προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα έξοδα που απαιτούνται μεταξύ άλλων  και για την μετάβαση και την διαμονή της στην Αθήνα, τις επόμενες εβδομάδες»

Για το λόγο αυτό ζητείται η οικονομική στήριξη και συνδρομή των τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών της περιοχής , ενώ έχει ανοιχθεί και λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα που μπορεί όσοι θέλουν να καταθέσουν την δική τους συμμετοχή.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα για τον μικρό Μηνά είναι ο 449/004886-00, IBAN: GR06 0110 4490 0000 4490 0488 600. ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ- BIC: ETHNGRAA με δικαιούχο την Κωτσίδου Παρθένα -Γεώργιος.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here