Ο Ηρακλής βρίσκεται ένα.. βήμα μακριά από την επιστροφή του στην Basket League έπειτα από οκτώ χρόνια, με την ομάδα της Καστοριάς να είναι το τελευταίο εμπόδιο για το σύνολο του Κώστα Μέξα που προηγείται με 2-0 στη σειρά να χρειάζεται μόλις μία νίκη.

Αγκαλιά με την επιστροφή του στην Basket League, βρίσκεται ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» με νίκη απέναντι στην Καστοριά κλείνουν το κεφάλαιο της Α2 και επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία μετά από οχτώ χρόνια.

Η ομάδα της Καστοριάς με δύο συνεχόμενες νίκες στην διαδικασία των play off, άφησε εκτός συνέχειας την Καρδίτσα και έκλεισε εισιτήριο για τον «τελικό» με τον Ηρακλή.

Ο Γηραιός από την πλευρά του τερματίζοντας δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετρώντας ήδη δύο νίκες επί της Καστοριάς (81-87) και (72-56), χρειάζεται μόλις μια νίκη για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Basket League.

Με το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού να διεξάγεται στο Ιβανώφειου που αποτελεί το «κάστρο» της ομάδα του Κώστα Μέξας καθώς μέχρι σήμερα οι «κυανόλευκοι» παραμένουν αήττητοι.

Ηρακλής και Καστοριά αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι την ερχόμενη Τετάρτη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κυκλοφορεί τα εισιτήρια της αναμέτρηση από την Δευτέρα καθώς αναμένεται να υπάρξει sold out.

sportsroom.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here