Πρόγραμμα δράσεων μηνός Σεπτεμβρίου 2019 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Η ιστορία ενός μολυβιού, του Πάολο Κοέλο, γίνεται η αφορμή για να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας αναγνώστες στην βιβλιοθήκη μας, μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Διαβάζουμε και συζητούμε με τους αναγνώστες αυτή την όμορφη και συνάμα διδακτική ιστορία και ετοιμάζουμε κατασκευή με θέμα το μολύβι.
Σας περιμένουμε στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης μας στις 4 το απόγευμα γεμάτους ενέργεια, διάθεση, χαμόγελα και πολύ πολύ όρεξη!!!
Εμψυχώτρια δράσης: Πανδώρα Τζαχαλή (Βιβλιοθηκονόμος)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Διαβάζουμε το βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου με τίτλο: «Εγώ είμαι αρχηγός» από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ και συζητούμε με τους φίλους αναγνώστες μας για τον ανταγωνισμό και την συνεργασία. Μέσα από την ιστορία αυτή θα δούμε και θα μάθουμε την αξία που έχει να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους και δημιουργούμε μια κατασκευή με γλυκά και ευγενικά λογάκια…
Σας περιμένουμε στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης μας στις 4 το απόγευμα .
Εμψυχώτρια δράσης: Πανδώρα Τζαχαλή (Βιβλιοθηκονόμος)

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Αποχαιρετούμε τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου τραγουδώντας και χορεύοντας το Χόκι Πόκι και μαθαίνουμε πώς να δίνουμε πολύ αγάπη στους συμμαθητές μας όπως όταν δίνουμε ένα μήλο.
Τόσο απλά…Πώς θα το μάθουμε αυτό; Διαβάζοντας και συζητώντας με τους μικρούς μας αναγνώστες την ιστορία της Αγγελικής Βαρελλά από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ ,με τίτλο: « Δώσε την αγάπη»
Σας περιμένουμε στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της βιβλιοθήκης μας για να χορέψουμε… αλλά και να κατασκευάσουμε το μήλο της δικής μας ΑΓΑΠΗΣ, στις 4 το απόγευμα .
Εμψυχώτρια δράσης: Πανδώρα Τζαχαλή (Βιβλιοθηκονόμος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here