Χθες το ΕΤΑΚ Καστοριάς βρέθηκε στο κτήριο του Άργος Ορεστικό όπου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας του μαζί με τα μέλη του και με εκλεκτούς καλεσμένους από τις πολιτικές αρχές.

Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κ.Τζιγκαλάγιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς κ. Λίτσκας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Μαυρατζάς και κ. Εμμανουήλ, το παρόν έδωσε επίσης και ο επίτιμος πρόεδρος του ΕΤΑΚ κ. Μπακατσέλος Γεώργιος.

Αυτό το οποίο τόνισαν στους χαιρετιμούς όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι η συνησφορα των εθελοντικών ομάδων σε καταστάσεις κρίσεων καθως και το ποσό σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει το ΕΤΑΚ Καστοριάς σε γεγονότα κρίσεων γιατί οπότε ηταν απαραίτητο βρεθηκε κοντά στον πολίτη ανά πάσα στιγμή.

Ο πρόεδρος του ΕΤΑΚ Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Σαββίδης ευχαρίστησε με την σειρά του όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και τα μέλη της ομάδας.

Οι δυο τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ.Σαββόπουλος και ο Γκετζίδης Αποστόλης μέλος του ΕΤΑΚ Καστοριάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here