Εμφανίσεις που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον πραγματοποίησαν τα ελληνικά πληρώματα στο 3ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας και αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο και σημαντικότερο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.

Το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Νίνο Νικολαΐδη πήρε την πρώτη θέση στη σειρά του και απευθείας την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τον καλύτερο χρόνο από τα 12 πληρώματα που συνεχίζουν για τα τελικά. Οι δυο κωπηλάτες τερμάτισαν σε 6:25.88 και θα διεκδικήσουν το Σάββατο μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Σπουδαία εμφάνιση και για το διπλό σκιφ (βαρυ) των γυναικών όπου οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Αννέτα Κυρίδου στον πρώτο τους αγώνα ως πλήρωμα τερμάτισαν στην 2η θέση του προκριματικού κερδίζοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά.

Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Θωμαής Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη πήραν την 4η θέση στον προκριματικό και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία στον επαναληπτικό του Σαββάτου για να περάσουν στην 12άδα.

Τέλος ο Γιάννης Καλανδαρίδης αγωνίστηκε σε μια δύσκολη σειρά και τερμάτισε στην 5η θέση χάνοντας για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου την πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος του.

Εμφανίσεις που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον πραγματοποίησαν τα ελληνικά πληρώματα στο 3ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας και αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο και σημαντικότερο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ. Το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Νίνο Νικολαΐδη (ΦΩΤΟ) πήρε την πρώτη θέση στη σειρά του και απευθείας την πρόκριση στον ημιτελικό του αγωνίσματος πετυχαίνοντας ταυτόχρονα τον καλύτερο χρόνο από τα 12 πληρώματα που συνεχίζουν για τα τελικά.

Οι δυο κωπηλάτες τερμάτισαν σε 6:25.88 και θα διεκδικήσουν το Σάββατο μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Σπουδαία εμφάνιση και για το διπλό σκιφ (βαρυ) των γυναικών όπου οι Κατερίνα Νικολαΐδου και Αννέτα Κυρίδου στον πρώτο τους αγώνα ως πλήρωμα τερμάτισαν στην 2η θέση του προκριματικού κερδίζοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά. Το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Θωμαής Εμμανουηλίδου και Μαρία Πέργουλη πήραν την 4η θέση στον προκριματικό και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία στον επαναληπτικό του Σαββάτου για να περάσουν στην 12άδα. Τέλος ο Γιάννης Καλανδαρίδης αγωνίστηκε σε μια δύσκολη σειρά και τερμάτισε στην 5η θέση χάνοντας για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου την πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here