Από την Φλώρινα ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκέψεων της δεύτερης εβδομάδας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Κωστής Μουσουρούλης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στην Φλώρινα, είχε σήμερα το πρωϊ ο Συντονιστής για την Δίκαιη Μετάβαση Κωστής Μουσουρούλης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Μίλησαν για την ανάγκη εξωστρέφειας και την δημιουργία των προϋποθέσεων για την ομαλή μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΜΕΤΕ και ξεναγήθηκαν στον χώρο του ορυχείου καθώς και στο ορυχείο Αχλάδας.  Η συνάντηση με επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ, ολοκλήρωσε την επίσκεψη στην ΠΕ Φλώρινας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του επιχειρείν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η πρώτη ημέρα της δεύτερης εβδομάδας στην Δυτική Μακεδονία, τελείωσε στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ,  μετά από συνάντηση του κου Μουρουρούλη με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη καθώς  και με εκπροσώπους των TOEB και επιχειρήσεων με αγροτικά προϊόντα διατροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here