Στην Καστοριά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, αφήνοντας πίσω του τον Χολαργό, με τον οποίον αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Α2.

Εμπειρία πρόσθεσε στη θέση “1” η Καστοριά με την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Τζακόπουλου. Ο 33χρονος γκαρντ έχει παίξει τέσσερις χρονιές στο παρελθόν στη Basket League και γνωρίζει καλά τα κατατόπια της Α2. Πέρυσι άλλωστε φορούσε τη φανέλα του Χολαργού, με τον οποίον είχε 7,9 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες.

Ο Τζακόπουλος αποτελεί την 10η κατά σειρά μεταγραφή της Καστοριάς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έχει αποκτήσει ακόμα τους Ανδρέα ΠετρόπουλοΣάββα Χρυσόπουλο, Θωμά Αμπαρά, Γιάννη Βαβάτσικο, Πέτρο Μελισσαράτο, Αλέξη Ράπτη, Μιχάλη Βλάχο, Θάνο Χονδρογιάννη και Ντομίνικας Ντομάρκας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, ο Α.Σ. Καστοριάς απέκτησε τον καλαθοσφαιριστή Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η οικογένεια του Α.Σ Καστοριάς τον καλωσορίζει στην ομάδα, στην πόλη της Καστοριάς και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here