Ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την προσεχή Κυριακή,  ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας θεώρησε φρόνιμο να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Έτσι, μετά την ακύρωση του φιλικού με τον Εδεσσαΐκό, διαθέσιμος για μια φιλική κόντρα ήταν ο Αλμωπός, τον οποίο αντιμετώπισε στην Αριδαία.

Η Καλλιθέα, λοιπόν, γνωρίζοντας πως η ομάδα του νομού Πέλλας είναι πολύ δυνατή και ότι στη φετινή σεζόν θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία, πήγε σε αυτήν τη φιλική αναμέτρηση για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της απέναντι σε ισχυρότατη αντίπαλο.

Και τα συμπεράσματα που βγήκαν στη λήξη του αγώνα, παρά την ήττα των «κυανοκίτρινων» με σκορ 2-0, ήταν πολύ ικανοποιητικά για τον προπονητή Θόδωρο Βόλτση, που είδε τους παίκτες του- κύρια- στο β’ ημίχρονο να έχουν τον έλεγχο στο χορτάρι αλλά να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Με ένα, τέλος, γκολ που δέχθηκε στο α’ ημίχρονο κι ένα στην επανάληψη, ο Μέγας Αλέξανδρος έκλεισε με ήττα τον κύκλο των αγώνων του ετοιμότητας, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο ματς της πρεμιέρας με τον Α.Ο. Φλωριάδα στην Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here