Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του prlogos.gr στο Φελλί Γρεβενών μεταφέρθηκε ο 45χρονος μανάβης από τα Γρεβενά και στον Κορυδαλλό η μάνα της 12χρονης.Μετά από πολύωρη τετράωρη διαδικασία οι δυο τους οδηγήθηκαν την Τρίτη στον ανακριτή Γρεβενών και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο 45 χρονος κατηγορείται για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος της ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια και η μητέρα για συνέργεια.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επιθυμούσε να αναρτήσει φωτογραφία του 45χρονου δράστη, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από τo δικαστήριo. Πλέον η 12 χρονη μαζί με την αδελφή της μένουν στο χωριό του παππού της με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μικρή τοπική κοινωνία των Γρεβενών, η οποία παρακολουθεί σοκαρισμένη τα γεγονότα.

Το σκηνικό της βίας
Και μιας και μιλάμε συχνά για την εξάλειψη της βίας ενάντια στις γυναίκες, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της βίας ακόμα και σε παιδιά, τα οποία έχουν εθιστεί από μικρά στις σεξουαλικές σχέσεις.

21 χλμ χώριζαν το δράστη από το θύμα, το οποίο έπεφτε θύμα στις σεξουαλικές ορέξεις του 45χρονου εν γνώση της μάνας του. Πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες και μηνύματα στο κινητό αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το τι ακριβώς συνέβαινε και τη συχνότητά του τον τελευταίο μήνα. Ένα χωριό μόλις 100 κατοίκων σε απόσταση 10 χλμ από τα Γρεβενά, το Σύδενδρο στο προσκήνιο. Εκεί έμενε η μητέρα με τα δύο της παιδιά, δύο κορίτσια, με το 12 χρόνο να πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενός άντρα υπεράνω πάσης υποψίας. Καλό παιδί, τον γνώριζαν χρόνια, ουδείς θα μπορούσε να φανταστεί κάτι παραπάνω.

Αυτός ήταν ο περιφερόμενος μανάβης από το Βατόλακκο Γρεβενών, ένα επίσης μικρό χωριό των 300 μόνιμων κατοίκων, 11χλμ ΒΑ από τα Γρεβενά το οποίο αποκάλυψε και τα βρώμικα μυστικά του εν γνώση πάντα της μητέρας. Χήρα η ίδια με τον άντρα της να έχει αποβιώσει πριν δύο χρόνια από την επάρατο νόσο διατηρούσε σχέσεις με τον δράστη, ο οποίος κάθε βδομάδα ερχόταν στο χωριό με την ιδιότητα του μανάβη.

Το σπίτι της μάνας βρισκόταν στην άκρη του χωριού, οπότε και δύσκολα μπορούσε κανείς να παρατηρήσει τι γινόταν. Ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο και με το σπίτι του μανάβη, φερόμενου ως δράστη, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα με την 12 χρονη, μαθήτρια γυμνασίου μετά από καταγγελία κατοίκου. Ο δράστης έχει και εκείνος δύο παιδιά, ένα κορίτσι, συμμαθήτρια του θύματος και έναν ακόμα μεγαλύτερο αγόρι.

Πηγή: prlogos.gr / Ιωάννα Παπαδημητρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here