Γνωστοποιούμε την παρακάτω συγκινητική επιστολή αλληλεγγύης του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Α. Μακρίδη που ζει στη Γερμανία:

Επειδή η Πανδημία εκτός των Ιατρικών κρουσμάτων, επιφέρει και οικονομικά κρούσματα σε πολλές οικογένειες της γενέτειράς μου, θα χαρώ πολύ αν κάποιος που δεν εργάζεται ώστε να μην παίρνει μισθό ή το επίδομα ανεργίας δεν του φτάνει και δεν έχει τα απαραίτητα για την οικογένειά του και κυρίως αν υπάρχουν μονογονικές οικογένειες με μικρά παιδιά που χρήζουν βοηθείας, παρακαλώ χωρίς ενδοιασμούς, στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα με τις ανάγκες σας και τα στοιχεία σας. Θα είμαι κἀτι περισσότερο από ευτυχής να μοιραστώ μαζί σας ό,τι έχω και είμαι σε θέση να προσφέρω.
Η εχεμύθεια είναι δεδομἐνο και η απόσταση μας επίσης δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, σίγουρα θα βρω τον τρόπο και σίγουρα κάποιος Φίλος μου εκεί κοντά σας θα αναλάβει το μοίρασμα βοήθειας, θα σας χτυπήσει το κουδούνι αφήνοντας τα πράγματα και θα φύγει. Η Αλληλεγγύη ποτέ δεν ήταν πιο απαραίτητη, ελπίζω πολλοί από τους φίλους μου να μοιραστούν αυτή μου την πρωτοβουλία και πράξουν το ίδιο, ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες με οικονομικά προβλήματα στην γενέτειρά μου, όπου έζησα τα καλύτερα μου χρόνια και απέκτησα πολλούς Φίλους καρδιάς….!
Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!

#ΑλληλεγγύηΤώρα
#ΚΑΣΤΟΡΙΑ

f/b Panagiotis A. Makridis

Σημείωση fonikastorias.gr: Θέλοντας να συνεισφέρουμε κι εμείς στην σπουδαία αυτή πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Μακρίδη, διαθέτουμε σε όλους το τηλέφωνο: 6972 448 334 ώστε να φέρουμε σε επαφή τον όποιον ενδιαφερόμενο – φυσικά με πλήρη εχεμύθεια – με τον εν λόγω συμπατριώτη μας στην Γερμανία για τα περαιτέρω.

fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here