Η εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Σ Καστοριάς στη συνεδρίαση της στις 14/10/2020 αποφάσισε και όρισε την Υγειονομική επιτροπή, στην οποία πρόεδρος θα είναι ο γιατρός Κος Σπύρου Σίμος και μέλη ο ταμίας Κος Μπότσαρης Βασίλης και η Κα Κορεντσίδου Εριφύλη αναπληρώτρια Γενική γραμματέας της Ένωσης.

Ο λόγος για τον οποίο συστάθηκε η συγκεκριμένη επιτροπή ήταν
η καλύτερη διαχείριση και ενημέρωση προς όλους τους φορείς, περιφέρεια, ΓΓΑ και ΕΟΔΥ, σχετικά με την εμφάνιση των τελευταίων κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και σε άτομα που σχετίζονται με τα σωματεία μας, και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθεί κάθε σωματείο για την περαιτέρω πορεία.

Η επιτροπή  θα ενημερώνει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους στις διοργανώσεις του τοπικού ποδοσφαίρου, θα εισηγείται  τις αναγκαίες ενέργειες και παρεμβάσεις στην  Ε.Ε της Ένωσης για κάθε ζήτημα που θα προκύπτει σε σχέση με τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και θα τεκμηριώνει κάθε ζήτημα της Ε.Π.Σ Καστοριάς προς κάθε αρμόδιο Υγειονομικό φορέα.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ θεωρεί ιδιαίτερα αναγκαία την λειτουργία της επιτροπής, για την προστασία και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων που τρέχουν τις εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο του νομού μας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here