Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συγχαίρει τον Ανθυπίατρο Νικόλαο Χαïτίδη καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΣΤΕΠ Φρουράς Καστοριάς, διότι στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τη προστασία από τη μετάδοση του covid-19, εργαζόμενοι με ιδιαίτερο ζήλο, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με τις άοκνες προσπάθειες τους συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ενημέρωση και προστασία του προσωπικού. Οι ενέργειές τους, σε συνδυασμό με τις έγκαιρες και επιδέξιες δράσεις της ιεραρχίας του 15ου Συντάγματος Πεζικού συνετέλεσαν στο να μην έχει μέχρι σήμερα παρουσιασθεί κανένα κρούσμα του ιού στις Μονάδες της Φρουράς, παρά το ότι ο νομός μας επλήγη όσο λίγοι από κρούσματα του covid-19, όπου δυστυχώς θρηνήσαμε και συμπολίτες μας.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. επίσης συγχαίρει όλα τα κλιμάκια Διοίκησης του 15ου ΣΠ καθώς και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι με μεγάλη υπευθυνότητα τηρώντας κατά γράμμα τις εκδοθείσες διαταγές της ιεραρχίας, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ιατρού του ΣΤΕΠ συνετέλεσαν στο να διανύσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο χωρίς συνέπειες για την υγεία του προσωπικού.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Περνάμε από το Μένουμε Σπίτι στο Μένουμε Ασφαλείς, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας με την ίδια υπευθυνότητα που πράξαμε ως σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here