Επιτέλους η Super League 2 βρήκε τηλεοπτική στέγη αφού συμφώνησε με την ΕΡΤ και όλα είναι έτοιμα για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας το προσεχές σαββατοκύριακο – Δείτε πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Με τελικό ποσό τα 5.325.000 ευρώ, ΕΡΤ και Super League 2 φέρεται να έχουν συμφωνήσει για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος από την δημόσια τηλεόραση.

Από την συμφωνία εξαιρείται ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος διαθέτει από την περασμένη σεζόν συμβόλαιο, ενώ τα περισσότερα χρήματα από το deal θα δοθούν σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Πιο συγκεκριμένα οι αυτές ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν στην μεγάλη κατηγορία, θα πάρουν «καθαρά» από 607.500 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας από 344.250 ευρώ.

Τα ποσά αυτά παρουσιάζουν σημαντική μείωσε της τάξεως του 60% σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς τα χρήματα της αρχικής πρότασης (εξαιρώντας Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού) ανέρχονταν στις 850.000 ευρώ.

ERT_2

Με αυτά τα δεδομένα θα έχουμε άμεσα σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική, η οποία θα διεξαθχεί μάλιστα σε… τέσσερις δόσεις όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή.

Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή με το ματς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα μεταδοθεί και τηλεοπτικό. Επίσης, τηλεοπτικές θα είναι οι αναμετρήσεις των Χανίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και του Εργοτέλη με τον Πλατανιά.

Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2:

Παρασκευή (25/10)

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) (ERT SPORTS)

Σάββατο (26/10)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας (15:00)

Κυριακή 27/10

Χανιά – Απόλλων Σμύρνης (14:45) (ERT SPORTS)

Κέρκυρα – Παναχαϊκή (15:00)

Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας (15.00)

Δευτέρα (28/10)

Εργοτέλης – Πλατανιάς (17:00) (ERT SPORTS)

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here