Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε) η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννης Κορεντσίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις ελληνικές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας, η προσέλκυση επενδύσεων και η οικοδόμηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας. Ταυτόχρονα προτάθηκε από τον Πρόεδρο του Σ.Β.Ε.Ε. η ίδρυση Υπουργείου Βιομηχανίας, στο οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθούν όλες οι αρμοδιότητες της δημόσιας διοίκησης για τη βιομηχανία και τη μεταποίηση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποίησε για την ανάδειξη του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας είχε μια ολιγόλεπτη και ιδιαίτερα σημαντική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα και με τον Πρόεδρο του Σ.Β.Β.Ε. Αθανάσιο Σαββάκη.

Παράλληλα, ο κ. Κορεντσίδης πραγματοποίησε σειρά επαφών με κυβερνητικούς παράγοντες. Ειδικότερα συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, με την Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και με τον Πρόξενο της Ουρουγουάης στη Θεσσαλονίκη Χρήστο Καζαντζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here