Συνελήφθη χθες (19-08-2019) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 48χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα τεσσάρων (4) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 48χρονο, σε περιοχή της Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας από 21 έως 33 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν το Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και επτά (7) κάρτες SIM.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here