Γέμισαν αφίσες και το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στοχοποιούν βουλευτές για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Συνεχίζεται η στοχοποίηση βουλευτών, με αφίσες που έχουν γεμίσει κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, με τα πρόσωπα πολιτικών και το ερώτημα “εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία;”.

Αφίσες βρίσκονται στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους. Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν, τόσο το προχθεσινό, όσο και το χθεσινό βράδυ σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το thestival. gr, πρόκειται για άτομα που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη και Δράμα. Καταγγελίες βουλευτών αναφέρουν ότι τα άτομα αυτά φαίνεται να πρόσκεινται στη Ν.Δ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στελέχους της Ν.Δ. που καλούσε σε μαζική αποστολή εκφοβιστικών μηνυμάτων. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καταδικάσει την εκστρατεία εκφοβισμού και τις απειλές κατά βουλευτών.

Ο Δ. Τζανακόπουλος καλούμενος να σχολιάσει πριν λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Open άσκησε δριμύτατη κριτική στη στάση αυτή της Ν.Δ. λέγοντας ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης φλερτάρει με ακροδεξιές ομάδες. Μάλιστα υπογράμμισε ότι προς τιμήν της η κ. Μπακογιάννη καταδίκασε αυτές τις πρακτικές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί δύο άτομα για την καμπάνια εκφοβισμού των βουλευτών.

Μάλιστα, η ομάδα του facebook «Μακεδονική Φάλαγγα», κοινοποίησε αφίσα της βουλευτού Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου, γράφοντας στο συνοδευτικό της φωτογραφίας:
«Κυρία Ολυμπία…
Σεβάσου τον Παύλο Μελά…
Σεβάσου τα χώματα που μεγάλωσες…
Σεβάσου την πόλη σου!
Με όλον τον σεβασμό γιατί σαν άνθρωπο σας σεβόμαστε!!»

Image may contain: 1 person, meme and text

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here