Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να δουλεύουν τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς, σε κάθε τομέα της αρμοδιότητάς τους, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν λόγω της Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης που βρίσκεται η περιοχή μας. Εργασίες καθημερινότητας, απολυμάνσεις και καθαριότητας κάτω από ειδικές συνθήκες προστασίας πλέον, πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Άκη Λιάμη, τόσο στη Μεσοποταμία, όσο και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Από τον Δήμο Καστοριάς γίνεται νέα έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα, την αποφυγή ανακαινίσεων, κλαδεμάτων και παρόμοιων εργασιών και την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και άλλων υλικών στους κάδους περισυλλογής ή έξω από αυτούς.

Το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς δουλεύει αυτές τις μέρες, λόγω έλλειψης σημαντικού δυναμικού, με υπερεντατικούς και εξαντλητικούς ρυθμούς για να διατηρηθεί η καθαριότητα, αλλά και να διασφαλιστεί παράλληλα η προστασία της δημόσιας υγείας. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας, με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε την περιοχή  Μεσοποταμίας για να διαπιστώσει επί τόπου την κατάσταση, έκανε ξανά έκκληση για πιστή τήρηση των οδηγιών, συνεχάρη τους εργαζόμενους σε δομές και υπηρεσίες του Δήμου και τους ευχαριστεί δημοσίως, εκ μέρους όλων των δημοτών, γιατί αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την φροντίδα των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας. “Είμαστε ευγνώμονες για τον επαγγελματισμό και το πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς”, σημείωσε ο Γιάννης Κορεντσίδης, παρακαλώντας όμως και τους πολίτες να βοηθήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, αυτούς που διακινδυνεύουν για να είναι καθαρός και προστατευμένος ο Δήμος μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπορούν οι γουναράδες να ράψουν μάσκες; Τι απαντούν Ηλίας Ρέββας και Βαγγέλης Πανταζής

Νοσοκομείο Καστοριάς: Αναμένονται αποτελέσματα για 50 δείγματα

Συνέντευξη του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς, Ιωάννη Σπυρίδη, για τα νέα δεδομένα στην Καστοριά

Νοσοκομείο Καστοριάς: Αρνητικό το τεστ σε όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής

Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας στο δήμο Άργους Ορεστικού

Συλλυπητήριο μήνυμα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here