Την λήξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Πρωτόγερο ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας. Τι έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας:

Η Διοίκηση του “Μέγα Αλέξανδρου” Καλλιθέας Καστοριάς, ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον Προπονητή των Τμημάτων Υποδομής μας, Μάρκο Πρωτόγερο.

Τον Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα των Αντρών, και κυρίως για την προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής. Ο “Coach” ξεχώρισε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, αλλά και για το ήθος και την συμπεριφορά του.

Σου Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!!!!!!!!!!

Η ανάρτηση του Μάρκου Πρωτόγερου στο facebook:

Μέτα από μια 5ετια στην ομάδα της Καλλιθέας ένας κύκλος κλείνει. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα το όνομα της ομάδας ισχυροποιήθηκε στο τοπικό της Καστοριάς, κατέκτησε 3 τίτλους (2 κύπελλα – 1 πρωτάθλημα) και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Συγχρόνως η ακαδημία αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς διδάσκοντας σωστό ποδόσφαιρο και ήθος σε κάθε της δραστηριότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρονια (ποδοσφαιριστές , παιδιά , διοικητικά μέλη κ γονείς) και εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία στον σύλλογο.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Φωτογραφία του Markos Protogeros.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here