Τα Γιάννενα αγαπούν και στηρίζουν την κωπηλασία!

Γιάννενα, μια πόλη που δεν «εγκλωβίστηκε» στην ομορφιά που της χαρίζει η ύπαρξη της λίμνης, αλλά βρήκε τον τρόπο να την χαίρεται, να την απολαμβάνει και να γίνει μέρος της καθημερινότητας – τρόπος ζωής- κάθε Γιαννιώτη.

Τα Γιάννενα διαθέτουν έναν από τους πιο ιστορικούς και πετυχημένους ναυτικούς ομίλους στη χώρα μας. Οι εγχώριες και παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών του στην κωπηλασία είναι αναρίθμητες.

Ολυμπιονίκες,Βαλκανιονίκες, Παγκόσμιοι και Πανελλήνιοι πρωταθλητές φιγουράρουν στη λίστα των αθλητών του ΝΟΙ.

Όπως είναι λογικό η πολιτεία και η τοπική κοινωνία έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις προπονήσεων και προετοιμασίας για τους μελλοντικούς πρωταθλητές.

Κάποιοι από τους μεγαλύτερους αγώνες διοργανώνονται κάθε χρόνο στα Γιάννενα, χαρίζοντας ρεκόρ και συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος.

Θερμός συμπαραστάτης της Γιαννιώτικης κωπηλασίας; Ο κόσμος! Και κάπου εδώ θα σταματήσουμε με το εξής … Πόσο πραγματικά νοιαζόμαστε για την κωπηλασία και το μέλλον της στην Καστοριά;

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αποστολή του ΝΟΚ επέστρεψε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασιδων
με 1 Χρυσό και δύο Χάλκινα μετάλλια, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και την ύπαρξη φυσικών ταλέντων…Πόσο αρκούν όμως αυτά για το μέλλον της Καστοριανής κωπηλασίας;

 

 

Διαβάστε το post του epiruspost.gr:
Το ποδόσφαιρο θεωρείται ο «βασιλιάς» των σπορ.. Όμως τα Γιάννινα με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν ότι αγαπούν και την κωπηλασία..
Το αποδεικνύουν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.Δεν ήταν μόνο τα μετάλλια που κέρδισαν οι αθλητές του ΝΟΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Παμβώτιδα –τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο- αλλά ήταν και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες..Του κόσμου που χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα σε όλους τους αθλητές…

Ραντεβού πλέον στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, όταν τα Γιάννινα θα φιλοξενούν το Πανευρωπαϊκό Νέων!

ΠΗΓΗ: www.aboutkastoria.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ