Στο «στείρο» (0-0)… κόλλησαν Δόξα Αμπελοκήπων και Α.Ε. Γραμμοχωρίων στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της πρώτης, έπειτα από ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες με τη στάση τους στο χορτάρι έδειξαν να θέλουν διακαώς τη νίκη, όμως, όσο και αν προσπάθησαν να την κάνουν «κτήμα» τους δεν τα κατάφεραν, προσθέτοντας τελικά από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Αν, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου γυρνούσε κάποιος από όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα στην κερκίδα και έλεγε στον διπλανό του «για «άσο» το… κόβω το παιχνίδι», το σχεδόν σίγουρο είναι, ότι ως απάντηση θα έπαιρνε «για νέο μας το λες;»!

Βλέπετε, οι «μαυραετοί» μπρος στη μεγάλη τους ανάγκη για τους βαθμούς της νίκης, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο τα… έδωσαν όλα για να αποκτήσουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι, καταφέρνοντας τελικά στο πρώτο μισό του να ελέγξουν τον ρυθμό και κατ’ επέκταση να επισκέπτονται συχνά πυκνά την αντίπαλη εστία, δημιουργώντας, παράλληλα, αρκετές φορές τις προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς, ωστόσο, να ευτυχήσουν να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα.

Οι όροι, εντούτοις, στην επανάληψη άλλαξαν και τα «ελάφια» όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά κατάφεραν και να το ελέγξουν, δημιουργώντας με τη σειρά τους ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν, με αποτέλεσμα το ματς να φτάσει στο 88’ και να καταγραφεί η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, στην οποία πρωταγωνίστρια δεν ήταν όπως θα περίμενε κανείς η Α.Ε. Γραμμοχωρίων, αλλά η Δόξα Αμπελοκήπων , της οποίας οι παίκτες ακόμη χτυπιούνται για το πώς δεν μπόρεσαν να στείλουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Βάσει, τέλος, της συνολικότερης εικόνας της αναμέτρησης, το ισόπαλο αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων στο χορτάρι, με τον έναν, όμως, πόντο που πήραν οι «μαυραετοί», να αποτελεί τον παράγοντα για την παραμονή τους στον… πυθμένα της βαθμολογίας, απ’ όπου δεν μπορούν να ξεκολλήσουν.

Διαιτητές: Τζάμος, Δημητριάδης, Ρόντσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here