Στις 16 Αυγούστου 2018 γράφαμε στο vetonews ότι …στην ΝΔ έχουν σχεδόν καταλήξει στο πρόσωπο που θεωρούν ως κατάλληλο  και με στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν στα χέρια τους, ότι μπορεί να νικήσει τον σημερινό περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη.

Μάλιστα  με ξεκάθαρο τρόπο αναφέραμε ποιο είναι το πρόσωπο που έχουν καταλήξει, άσχετα με τις δηλώσεις ένθεν – κακείθεν, ακόμη και από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, ότι «Το πρόσωπο αυτό είναι ο επί πολλά έτη βουλευτής του Νόμου Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης»Επίσης τονίζαμε ότι «οι δεσμεύσεις που θα λάβει ο βουλευτής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία, για την υλοποίηση ενός σχεδίου διάσωσης της περιοχής μετά την βίαιη απολιγνιτοποίηση θα είναι το διαβατήριο για το Γιώργο Κασαπίδη να πει το τελικό ΝΑΙ».

Στις 18 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξή του ο Γ. Κασαπίδης στο Τορ channel παρότι επέμενε ότι ο στόχος  του είναι η κεντρική πολιτική σκηνή όπου έχει να προσφέρει πια από την θέση σε κάποιο υπουργείο με αρμοδιότητες σε αντικείμενο του αγροτικού τομέα, για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι «συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΝΔ, ότι συζήτησαν για το πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί στις εκλογές στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παραδέχθηκε ότι μίλησαν για το πολιτικό πλαίσιο και το σχέδιο για την διάσωση της δυτικής Μακεδονίας» επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις του  vetonews από τις 16 Αυγούστου για το συγκεκριμένο θέμα.

Πριν από λίγες ημέρες την ημέρα των εγκαινίων της βιβλιοθήκης Κοζάνης ο Γιώργος Κασαπίδης δήλωσε ότι «με ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια και το διεκδικώ θερμά». Με την δήλωση του αυτή ο βουλευτής Κοζάνης δίνει το σήμα στο πολιτικό  μέτωπο της ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο ότι  θα’ναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, -αυτό εξάλλου έχει κλείσει πρό πολλού, – αλλά στο ότι αδειάζει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κοζάνης για την επόμενη βουλευτική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: www.vetonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here