Το ευχαριστήριο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ηλιακτίδα» για την χθεσινή εκδήλωση στο Πάρκο Ολυμπιακής φλόγας προσκλήθηκαν όπου έλαβαν μέρος και  14 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο DEDIS. Την εκδήλωση πραγματοποίησε η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ηλιακτίδα:

Χθες (σ.σ. 12/2/2019) συμμετείχαμε στην εκδήλωση Street Free Food η οποία οργανώθηκε από την ομάδα «Άλλος άνθρωπος» σε συνεργασία με την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς. Πραγματοποιήθηκε στο συντριβάνι της πόλης όπου μικροί και μεγάλοι ανέδειξαν τις μαγειρικές του ικανότητες. Το ταλέντο μαγειρικής είχε την ευκαιρία να αναδείξει και η δική μας ομάδα παιδιών όπου συμμετείχαν 14 παιδιά τα οποία μαγείρεψαν για όσους παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε πολύ την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς για την πρόσκληση της και την όμορφη εμπειρία που είχαμε. Αναμένουμε το επόμενο ραντεβού μας για τις επόμενες γαστρονομικές απολαύσεις.

To πρόγραμμα “Providing Education and Immediate Accommodation to Migrant Children in Greece, PEDIA” χρηματοδοτείται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM Greece) και το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here