Στο πέρας της θητείας μου σαν Αντιπεριφερειάρχης, και με αφορμή την έκπληξη που μου ετοίμασαν οι υπάλληλοι της Διοίκησης με την συνεστίαση που είχαμε, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα τα χρόνια αυτά. Άψογοι επαγγελματίες όλοι τους, με γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους που πολλές φορές με εξέπληττε. Και πάντα πρόθυμοι να διεκπεραιώσουν τα θέματα της Αντιπεριφέρειας. Σας ευχαριστώ!
Και βέβαια ευχαριστώ και όλους τους υπαλλήλους όλων των Διευθύνσεων για την συνεργασία και την βοήθεια που μου προσέφεραν ο καθένας από το πόστο του και τις αρμοδιότητές του!
Θεωρώ ότι λάθη σε συμπεριφορές και από τις δύο μεριές ίσως να έγιναν, όμως καταλαβαίνουμε όλοι ότι το ανθρώπινο και το δίκαιο ήταν πάντα ο στόχος και έτσι δουλέψαμε, με το άριστο αυτό αποτέλεσμα!
Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και καλό υπόλοιπο με υπομονή, στην υπηρεσία του κράτους και του πολίτη!

Image may contain: 4 people, including Σωτήριος Αδαμόπουλος and Maria Natsiou, people smiling, people sitting, people eating, table, food and indoorImage may contain: 11 people, including Σωτήριος Αδαμόπουλος and Maria Natsiou, people smiling, people sitting, people eating, table, food and indoor

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here