Σήμερα όλη η Δυτική Μακεδονία πενθεί βαρύτατα καθώς έφυγε από κοντά της ένας σπουδαίος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κιουρτσίδη ο οποίος μέσα από την ακούραστη και πολύχρονη δράση του ως Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειάς μας, υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης και άξιος συμπαραστάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τον Μπάμπη συνεργαστήκαμε στενά για πάνω από 10 χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων και την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων των Γρεβενών και αυτό που πάντα θα θυμάμαι είναι οι αποτελεσματικές και δίκαιες λύσεις που έδινε με γνώμονα το καλό της περιοχής μας και των κατοίκων της. Λύσεις που πήγαζαν από τον ακέραιο χαρακτήρα του, τις εμπεριστατωμένες γνώσεις του και τη χαρακτηριστική εργατικότητά του.

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενος “καλό κατευόδιο” στο μεγάλο του ταξίδι. Καλό Παράδεισο, φίλε.

Γιώργος Δασταμάνης

 Δήμαρχος Γρεβενών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here